Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μεσογείων - Ουρές χιλιομέτρων

Τι συνέβη;

2 Οκτωβρίου 2020 10:18
Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μεσογείων - Ουρές χιλιομέτρων

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο στην άνοδο της λεωφόρου Μεσογείων 318, στο ύψος του Νομισματοκοπείου, ενώ ανεξέλεγκτη παραμένει η φωτιά στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, ο οδηγός εγκατέλειψε εγκαίρως το όχημα, ενώ επιτόπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά. Ωστόσο έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα ενός χιλιομέτρου.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, όπου κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Φωτιά σε κατάστημα στη Γλυφάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική το πρωί της Πέμπτης, όταν ξέσπασε φωτιά σε υπό κατασκευή κατάστημα στη Γλυφάδα. Επίσης, φωτιά ξέσπασε χθες και στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι φλόγες καίνε την ψευδοροφή, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα - 10 άτομα στο νοσοκομείο (Video)

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με 8 οχήματα, υδροφόρες και γερανοφόρα, καθώς και 24 πυροσβέστες.

Η επιχείρηση ήταν δύσκολη, καθώς ο δρόμος ήταν στενός, οπότε δεν μπορούσαν συνδράμουν τα οχήματα της πυροσβεστικής στην εκκένωση των διαμερισμάτων. Τα οχήματα της πυροσβεστικής βρίσκονταν επί της Εγνατίας οδού, 100 περίπου μέτρα από την πολυκατοικία.

Η εκκένωση της πολυκατοικίας έγινε με επιτυχία, με άνδρες της πυροσβεστικής να απεγκλωβίζουν συνέχεια ένοικους, ανάμεσα σε αυτούς και οικογένειες με μικρά παιδιά.

Από την πολυκατοικία απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα εκ των οποίων τα 10 μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο. Μάλιστα μία γυναίκα 40 ετών χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 2:30 το πρωί. Ενώ, τραγικό θάνατο είχε βρει πριν λίγες μέρες ένας 47χρονος εργάτης στον -υπό κατασκευή- σταθμό Αγία Σοφία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share