Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τετραπλή» καραμπόλα στον Κηφισό και μεγάλο μποτιλιάρισμα

Χάος στην πρωτεύουσα

1 Οκτωβρίου 2020 17:34
«Τετραπλή» καραμπόλα στον Κηφισό και μεγάλο μποτιλιάρισμα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μεγάλο μποτιλιάρισμα υπάρχει στον Κηφισό αυτή την ώρα, το απόγευμα της Πέμπτης (1/10), καθώς σημειώθηκε «τετραπλή» καραμπόλα μεταξύ αυτοκινήτων.

Η αυξημένη κίνηση παρατηρείται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά στο ύψος της Λένορμαν, καθώς σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι την Κολοκυνθού, ενώ ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Το μποτιλιάρισμα προκλήθηκε λόγω σύγκρουσης τεσσάρων οχημάτων. Οδηγοί, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφεραν ότι στο σημείο είδαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν υπάρχει πληροφορία από τις Αρχές για τραυματίες.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη πώς διαμορφώνεται αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους της Αττικής:

Θρίλερ στην άσφαλτο: Ένας νεκρός σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Ένα άτομο έχασε την ζωή του νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, σε τραγικό τροχαίο στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Βεροίας, έξω από την Χαλκηδόνα, ενώ νωρίς το πρωί ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Πετρούπολη.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα όχημα συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του ΙΧ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άνδρας είχε καταλήξει.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη

Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στον κάθετο άξονα Αρδανίου – Ορμενίου, σε σύγκρουση μηχανής μεγάλου κυβισμού με φορτηγό, στον κόμβο Πέπλου. Επίσης, τραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια, καθώς υπήρξε ένα σοκαριστικό τροχαίο σε μετωπική με μηχανάκια, με αποτέλεσμα έναν νεκρό κι έναν τραυματία.

Σύμφωνα με το evrosnews.gr , πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, Έλληνες και οι δύο, που κινούνταν με την μοτοσυκλέτα τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκαν με φορτηγό, το οποίο έβγαινε από τον Πέπλο για να κατευθυνθεί προς την Αλεξανδρούπολη.

Ο θάνατος των δύο επιβαινόντων στην μοτοσυκλέτα ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με όσα διαπίστωσε το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share