Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: 3χρονο κοριτσάκι κατάπιε κοκαΐνη και πέθανε

Τραγωδία

1 Οκτωβρίου 2020 15:00
Σοκ: 3χρονο κοριτσάκι κατάπιε κοκαΐνη και πέθανε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 3χρονο κοριτσάκι στο Λονδίνο που κατάπιε κοκαΐνη, την οποία ο πατέρας της, που ήταν έμπορος ναρκωτικών, είχε αφήσει σε σημείο του σπιτιού που είχαν πρόσβαση και τα πέντε παιδιά της οικογένειας.

Το κοριτσάκι, που κατονομάστηκε στο δικαστήριο ως Κ., μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την υποψία σηψαιμίας ή μηνιγγίτιδας και πέθανε τον περασμένο Απρίλιο. Η νεκροψία έδειξε ότι υπήρχε κοκαΐνη στο αίμα του άτυχου κοριτσιού.

Στη δίκη που είναι σε εξέλιξη και έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού, οι γονείς, όπως αναφέρει η Metro, αλληλοκατηγορούνταν για τα ναρκωτικά που έμπαιναν στο σπίτι, με τον πατέρα της Κ. να υποστηρίζει ότι η μητέρα άφησε την κοκαΐνη σε ένα συρτάρι στο δωμάτιό της.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκρινε ότι ο πατέρας της Κ. έβαλε την κοκαΐνη στο σπίτι, ως έμπορος ναρκωτικών, χωρίς να σκεφτεί ότι μπορεί να κινδυνεύσουν τα παιδιά τους. Επίσης, ένα κοριτσάκι 12 ετών άφησε αιφνιδίως την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Τζόρτζια των ΗΠΑ

Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο το τρίχρονο κοριτσάκι κατάπιε κοκαΐνη παραμένει ασαφής, είπε ο δικαστής και κατηγόρησε επίσης τη μητέρα για το ότι «γνώριζε καλά» ότι ο πατέρας έφερνε ναρκωτικά στο σπίτι καθώς τα χρησιμοποιούσε και η ίδια.

«Μάλλον έκανε τα στραβά μάτια ή προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της ότι παίρνουν επαρκείς προφυλάξεις για την προστασία των παιδιών» κατέληξε.

Σοκ: 5χρονο πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του - Το λάθος των γιατρών που οδήγησε στο θάνατό του

Ο 5χρονος Aiden Stead-Homans από τον Tipton πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του Deb Stead. Το παιδί διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι και οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης, ένα κοριτσάκι 12 ετών άφησε αιφνιδίως την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Όμως η μητέρα του παιδιού η Deb είναι οργισμένη και έξαλλη με τους γιατρούς. Με εκείνους τους γιατρού που όταν πήγαινε το παιδί της επανειλημμένα στο νοσοκομείο με σοβαρούς πονοκεφάλους, το εξέταζαν και το έστελναν σπίτι με τη διάγνωση «γρίπης».

Μάλιστα για να περάσουν οι πόνοι του χορηγούσαν παρακεταμόλη. Χρειάστηκε να περάσουν βδομάδες ολόκληρες με την μητέρα να πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι στο νοσοκομείο και να λέει ότι ο γιος της έχει πονοκεφάλους, μέχρι που οι γιατροί αποφάσισαν να το βάλουν σε μαγνητική τομογραφία και τότε να διαπιστώσουν ότι είχε καρκίνο.

Το παιδάκι πάλεψε 9 μήνες και πέθανε. Η μητέρα ζητά από τη δικαιοσύνη να παρέμβει και ερωτά τι θα είχε συμβεί εάν η διάγνωση είχε γίνει νωρίτερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share