Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Αρτέμιδα: Καρχαριοειδή προκαλεί τρόμος στην παραλία!

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

1 Οκτωβρίου 2020 12:11
Θρίλερ στην Αρτέμιδα: Καρχαριοειδή προκαλεί τρόμος στην παραλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον φόβο σκόρπισε σε λουόμενους, ένα μεγάλο ψάρι που βγήκε στα ρηχά, στην παραλία της Αρτέμιδας.

Οι εικόνες του απρόσμενου “επισκέπτη”, ο οποίος προκαλεί τρόμο και στο γειτονικό Πόρτο Ράφτη, που τράβηξε και έδωσε στη δημοσιότητα η Παρασκευή Παναγοπούλου, δεν άργησαν να γίνουν viral και να πυροδοτήσουν έντονη συζήτηση στα social media, αναφορικά με την ταυτότητα του.

Posted by Pari Panagopoulou on Friday, September 25, 2020

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για καρχαριοειδές, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι πως επρόκειτο για τόνο, μιας και σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί το δεύτερο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Posted by Pari Panagopoulou on Friday, September 25, 2020

Σε κάθε περίπτωση, δεν ήταν αδικαιολόγητος ο φόβος που ένιωσαν όσοι κολυμπούσαν εκείνη την ώρα και έσπευσαν να βγουν από τη θάλασσα.

Συναγερμός σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη: Εμφανίστηκε καρχαρίας - Διώχνουν τους λουόμενους!

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 14:20 στην παραλία "Καλός Γυαλός" στο Πόρτο Ράφτη έπειτα από εμφάνιση καρχαρία!

Συγκεκριμένα ναυαγοσώστης της παραλίας βγήκε με την ντουντούκα και έκανε έκκληση στον κόσμο να απομακρυνθεί από την παραλία για κάθε ενδεχόμενο!

Μάλιστα τοπική σελίδα στο Facebook πόσταρε και σχετικές φωτογραφίες!

Θρίλερ στο Πόρτο Ράφτη: Βρέθηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

Θρίλερ υπήρξε στο Πόρτο Ράφτη, αφού τα ξημερώματα της Κυριακής (2/8) βρέθηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος αναζητείτο τις τελευταίες ημέρες.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού, ξεκίνησαν έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή από δύο περιπολικά σκάφη, δύο ιδιωτικά σκάφη, καθώς και ἐνα περιπολικό και δύο οχήματα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαρκόπουλου από ξηράς, ενώ στο σημείο μετέβησαν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού και ιδιώτης δύτης, ενώ και γυναίκα βρέθηκε πρόσφατα στο ίδιο μέρος νεκρή.

Ο 35χρονος, όπως αναφέρεται στο Lawandorder.gr, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Μαρκοπούλου. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share