Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Θετικές οι εξελίξεις για την 17χρονη που είχε διασωληνωθεί

Πριν λίγες μέρες είχε αποσωληνωθεί

1 Οκτωβρίου 2020 12:12
Κορωνοϊός: Θετικές οι εξελίξεις για την 17χρονη που είχε διασωληνωθεί

Καλά τα νέα για την 17χρονη που ήταν διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ λόγω κορωνοϊού εδώ και λίγες μέρες η οποία από ότι φαίνεται πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κορίτσι ξεκίνησε ήδη συνεδρίες αποκατάστασης λόγω της πολυήμερης νοσηλείας του στη ΜΕΘ, ενώ θα συνεχίσει τη θεραπεία σπίτι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 17χρονη κοπέλα ήταν το νεαρότερο άτομο στη χώρα, που διασωληνώθηκε λόγω του κορωνοϊού και πριν από λίγες μέρες αποσωληνώθηκε και νοσηλευόταν σε θάλαμο.

Πρόκειται για μια περίπτωση που απασχόλησε έντονα του λοιμωξιολόγους της χώρας, αφού επρόκειτο για άτομο χωρίς υποκείμενα νοσήματα και νεαρή ηλικία που χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ ώστε να μπορέσει να επιβιώσει.

Παράλληλα ένα 25χρονος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορωνοϊού στη ΜΕΘ όπου ο ίδιος έκανε τεστ τα οποία είχαν παράξενο αποτέλεσμα.

Κορωνοϊός: Στους 392 οι νεκροί - Κατέληξε 67χρονος

Ακόμα ένας συμπολίτης μας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Πέμπτης. Παράλληλα, "πονοκέφαλος" επικρατεί στο γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ο ασθενής "0".

Πιο συγκεκριμένα, άνδρας 67 ετών από την Έδεσσα, κατέληξε στη 1:15, ενώ από τις 15 Σεπτεμβρίου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ. Σημειώνεται ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται ότι πλέον η Ελλάδα μετρά 392 νεκρούς από τον κορωνοϊό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share