Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Στους 392 οι νεκροί - Κατέληξε 67χρονος

Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα

1 Οκτωβρίου 2020 10:35
Κορωνοϊός: Στους 392 οι νεκροί - Κατέληξε 67χρονος

Ακόμα ένας συμπολίτης μας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Πέμπτης. Παράλληλα, "πονοκέφαλος" επικρατεί στο γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ο ασθενής "0".

Πιο συγκεκριμένα, άνδρας 67 ετών από την Έδεσσα, κατέληξε στη 1:15, ενώ από τις 15 Σεπτεμβρίου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ. Σημειώνεται ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται ότι πλέον η Ελλάδα μετρά 392 νεκρούς από τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Ολόκληρη οικογένεια θετική στον φονικό ιό - Η «απίστευτη» αντίδραση της πολυκατοικίας (Video)

Σε μια ολόκληρη πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας έχει φωλιάσει ο φόβος, καθώς νόσησε με κορωνοϊό μία ολόκληρη οικογένεια: ο πατέρας, η μητέρα και το έξι μηνών παιδάκι τους. Παράλληλα, σοκάρει η μαρτυρία 47χρονης με κορωνοϊό.

Ο διαχειριστής πήρε τα μέτρα του, ενώ ο ένοικος που νοσεί μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. Όπως ανέφερε ο πατέρας και οι τρεις εμφάνισαν συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα. Πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους είπαν ότι έχουν κορωνοϊό. Πλέον και τα τρία μέλη της οικογένειας βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Η «απίστευτη» αντίδραση της πολυκατοικίας

Ο ένοικος μόλις έμαθε ότι όλη η οικογένειά του νοσεί ειδοποίησε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Εκείνος με τη σειρά του θυροκόλλησε τόσο στην πόρτα της εισόδου, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων σημείωμα στο οποίο αναγράφει ότι «όλοι οι ένοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν όσο τον δυνατόν λιγότερο το ασανσέρ και απαραιτήτως με γάντια και μάσκα».

Όσοι μένουν στον ίδιο όροφο με την οικογένεια που νοσεί, προχώρησαν σε πρόσθετα μέτρα προστασίας: τοποθέτησαν πετσέτες στις πόρτες τους, κλείνοντας κάθε χαραμάδα στο τελείωμά τους «ξορκίζοντας» τον κορωνοϊό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share