Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικτό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (Video)

Τραγωδία

1 Οκτωβρίου 2020 08:53
Φρικτό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα, ένας δεύτερος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος τραυματίας φέρει ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο ενώ κινούνταν επί της Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ώστε να απεγκλωβίσει τα άτομα από το όχημα. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία Αθηνών. Επίσης, την τελευταία του πνοή άφησε ένας 23χρονος μοτοσικλετιστής, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Πετρούπολης.

Τραγωδία: Νεκρός από σοκαριστικό τροχαίο με μηχανάκια στην Εύβοια

Τραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια, καθώς υπήρξε ένα σοκαριστικό τροχαίο σε μετωπική με μηχανάκια, με αποτέλεσμα έναν νεκρό κι έναν τραυματία.

Το τροχαίο δυστύχημα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο Μπούρτζι στην Ευβοία με θύμα έναν 51χρονο δικυκλιστή, ενώ τραγικές στιγμές εξαιτίας τροχαίου έχει ζήσει γνωστή Ελληνίδα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το δίκυκλο του 51χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανάκι που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε ένας 15χρονος, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα.

Μετά τη μοιραία σύγκρουση ο άτυχος 51χρονος έπεσε με δύναμη πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Προανάκριση διενεργεί το ΤΤ Χαλκίδας.

Φρικτό τροχαίο στη Νεμέα: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες (photo)

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Επαρχιακό δρόμο Νεμέας- Αηδονιών.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στον Επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στη Νεμέα και στα Αηδόνια και συνέβη όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφόδρα με ένα άλλα για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους. Σοκ υπήρξε και στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, αφού έγινε τροχαίο στο ύψος της Νέας Μανωλάδας το βράδυ της Παρασκευής (25/9)

Αποτέλεσμα όπως αναφέρει το korinthostv.gr ήταν ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, τρία άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και πέντε ελαφρύτερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share