Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

«Θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς... To θερμό «κύμα» ζέστης θα μας χτυπήσει...» - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

1 Οκτωβρίου 2020 08:00
«Θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς... To θερμό «κύμα» ζέστης θα μας χτυπήσει...» - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε πολλές περιοχές της χώρας η ημέρα θα ξεκινήσει με κρύο και σε κάποιες θα σημειωθούν μονοψήφιες θερμοκρασιακές τιμές τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Όμως στην συνέχεια θα υπάρχουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη την χώρα όμως προς το απόγευμα θα αναπτυχθούν συννεφιές στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού, αλλά και το πότε και που θα «χτυπήσει» το θερμό «κύμα» ζέστης:

Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως έρχονται ξανά καλοκαιρινές συνθήκες στην χώρα, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει έως και 10 βαθμούς παραπάνω.

«Η ψύχρα θα χτυπήσει την χώρα αλλά…» - Πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Καιρός σήμερα: Ο Τάσος Αρνιακός έκανε την πρόγνωση του καιρού στον ΑΝΤ1, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να αναφέρει πως σήμερα (30/9) θα υπάρξει αρκετά ψύχρα σε ουκ ολίγα σημεία της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς, αλλά στην πορεία των επόμενων ημερών θα υπάρξει κύμα ζέστης από την αφρικανική σκόνη, που θα μας επηρεάσει, με τον υδράργυρο να «εκτοξεύεται» στους 33-34 βαθμούς, κάτι για το οποίο ο ίδιος έχει προειδοποιήσει.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share