Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός 33χρονου στο Γκάζι για ένα κινητό

Τι συνέβη;

30 Σεπτεμβρίου 2020 23:59
Άγριος ξυλοδαρμός 33χρονου στο Γκάζι για ένα κινητό

Άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε ένας 33χρονος στο Γκάζι με αποτέλεσμα να τον παραμορφώσουν για να του κλέψουν το κινητό, ενώ λίγο καιρό πριν σοκ είχε προκαλέσει ο ξυλοδαρμός ενός 17χρονου από 20 ανήλικους.

Γυρνώντας από νυχτερινή έξοδο στο Γκάζι, αποχαιρέτησε τους φίλους του και βγήκε σε κεντρικό δρόμο για να πάρει ένα ταξί. Κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος, τον κατέγραψε να διασχίζει το δρόμο και να πηγαίνει στο απέναντι πεζοδρόμιο. Βγάζει το κινητό του για να καλέσει ένα ταξί. Εκείνη τη στιγμή, περνάει ένα μηχανάκι, το οποίο μάλιστα πηγαίνει και αντίθετα στο ρεύμα. Ο δράστης που επέβαινε στο μηχανάκι, βλέπει τον 33χρονο, σταματάει στο δρόμο και χωρίς να σβήσει τη μηχανή και τα φώτα του, κατεβαίνει, περπατάει προς το μέρος του και αρχίζει να τον ξυλοκοπάει με μπουνιές και κλωτσιές για να του πάρει το κινητό.

Τα γεγονότα αυτά πρωταγωνίστησαν στην εφιαλτική, για τον 33χρονο, νύχτα, ο οποίος βρίσκεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Βίντεο του Mega δείχνει το παραμορφωμένο πρόσωπο του νεαρού άντρα, από τις μπουνιές και τις κλωτσιές.

Φέρει κάταγμα στη γνάθο, κακώσεις στο κρανίο, θρυμματισμένα οστά προσώπου, σπασμένα δόντια και σπασμένο χέρι, είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, ο 33χρονος μόλις έχει καταφέρει να σηκωθεί στα πόδια του.

Μετά την άγρια επίθεση, φαίνεται εδώ να παραπατάει αποπροσανατολισμένος, με διάσειση όπως διέγνωσαν οι γιατροί. Με δυσκολία κρατά την ισορροπία του και στέκεται στα πόδια του.

Αυτόπτης μάρτυρας που εκείνη τη στιγμή ξεπάρκαρε το αυτοκίνητό του, έκανε επιτόπου αναστροφή και πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα προσπάθησε να κυνηγήσει τον δράστη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον πιάσει.

Ξύλο μέσα σε καφετέρια στην Χαλκίδα: Η παρενόχληση 2 ανήλικων κοριτσιών ήταν η αρχή του κακού

Φωνές, ύβρεις και χτυπήματα σε καφετέρια που βρίσκεται στην Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην παραλία…

Επεισόδιο με ξύλο και υλικές ζημιές σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα, σε καφετέρια που βρίσκεται στη παραλία της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, όταν δύο κοπέλες – ανήλικες Ρομά που πουλούσαν στυλό, εισέβαλαν στη καφετέρια και ανέφεραν στους σερβιτόρους ότι τις παρενοχλούσαν δύο Αφγανοί, οι οποίοι λίγο αργότερα πήγαν και εκείνοι στην καφετέρια.

Οι σερβιτόροι τους ζήτησαν να φύγουν, αλλά εκείνοι ενώ απομακρύνθηκαν για λίγο, επέστρεψαν φωνάζοντας και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στη συνέχεια πήραν τον αναπτήρα από έναν πελάτη – αστυνομικό που έπινε τον καφέ του εκείνη την ώρα και ο ένας μάλιστα φέρεται να τον έσπρωξε.

Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή και εκατέρωθεν αλληλοχτυπήματα ανάμεσα στους δύο Αφγανούς και τον αστυνομικό, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο Αφγανοί διαμένουν στο hot spot της Μαλακάσας. Παράλληλα στη καφετέρια σημειώθηκαν και υλικές ζημιές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share