Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Η θερμοκρασία θα ανέβει έως και..." - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση!

30 Σεπτεμβρίου 2020 22:52

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως έρχονται ξανά καλοκαιρινές συνθήκες στην χώρα, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει έως και 10 βαθμούς παραπάνω. Ωστόσο, πρόγνωση για υψηλές θερμοκρασίες έκανε και ο Τάσος Αρνιακός, δείτε εδώ την πρόβλεψη του.

Ο Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί πώς αυτό το βαρομετρικό χαμηλό που θα προκαλέσει σοβαρή κακοκαιρία στη βορειοδυτική Ευρώπη, θα... αναγκάσει πολύ θερμές -για την εποχή- αέριες μάζες να «σταθμεύσουν» πάνω από τη χώρα μας.

Η ζέστη ήρθε για να μείνει, λέει χαρακτηριστικά ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ. Δείτε την ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου στο βίντεο:

«Η ψύχρα θα χτυπήσει την χώρα αλλά…» - Πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Καιρός σήμερα: Ο Τάσος Αρνιακός έκανε την πρόγνωση του καιρού στον ΑΝΤ1, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να αναφέρει πως σήμερα (30/9) θα υπάρξει αρκετά ψύχρα σε ουκ ολίγα σημεία της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς, αλλά στην πορεία των επόμενων ημερών θα υπάρξει κύμα ζέστης από την αφρικανική σκόνη, που θα μας επηρεάσει, με τον υδράργυρο να «εκτοξεύεται» στους 33-34 βαθμούς, κάτι για το οποίο ο ίδιος έχει προειδοποιήσει.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

«Έρχεται καλοκαίρι ξανά, έντονη ζέστη από…» - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως έρχονται ξανά καλοκαιρινές συνθήκες στην χώρα, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πάνω από τους 30 βαθμούς.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΡΤ από τον Σάκη Αρναούτογλου, από την Παρασκευή (2/10) το θερμόμετρο θα αρχίσει να ανεβαίνει και ο Οκτώβρης θα μπει με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με τον Τάσο Αρνιακό να βλέπει και 35άρια.

Συγκεκριμένα θερμές αέριες μάζες αναμένεται να έρθουν στην περιοχή μας, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία σε πολλές περιοχές αρκετά πάνω από τους 30 βαθμούς, ενώ στο Ιόνιο θα δημιουργηθούν συνθήκες για τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης με ισχυρούς νότιους ανέμους.

Η περισσότερη ζέστη αναμένεται την Κυριακή, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα του καιρού.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share