Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο ΣΕΦ: Βρέθηκε το πτώμα ενός 63χρονου

Σε ποιον ανήκει;

30 Σεπτεμβρίου 2020 17:49
Συναγερμός στο ΣΕΦ: Βρέθηκε το πτώμα ενός 63χρονου

Το πτώμα ενός 63χρονου άστεγου Σουηδού υπήκοου εντοπίστηκε το μεσημέρι στη περιοχή του ΣΕΦ από την αστυνομία, ενώ λίγες ημέρες πριν ένα πτώμα είχε βρεθεί στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Η σορός του άνδρα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Καρδίτσα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας (Video)

Το πτώμα μίας γυναίκας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε στη γέφυρα της Μαγουλίτσας. Φόβοι ότι μπορεί να ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό! Με την μητέρα να μιλάει χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και να παρακαλάει για ένα και μόνο πράγμα: να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σε σημείο 15 χλμ. από εκεί που επικεντρώνονται οι έρευνες, κάτω από λάσπες βρέθηκε να προεξέχει ένα ανθρώπινο πόδι που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούνταν όλο αυτόν τον καιρό.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα με σφαίρες στο κεφάλι (Video)

Βρέθηκε πτώμα άνδρα με τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο σε παράδρομο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος του Σχολαρίου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αν και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών δεν διαφαίνονταν σενάρια εγκληματικής ενέργειας, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Κατά πληροφορίες, το πτώμα είχε σοβαρές αλλοιώσεις και ως εκ τούτου χρειάστηκε εκτεταμένη έρευνα από τους Αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. . Θρίλερ υπήρξε και στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε το πτώμα 64χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον 25χρονο γιο του.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

“Πρωινές ώρες της 07-09-2020 σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, ύψος Σχολαρίου, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, νεκρός άνδρας.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων εκτεταμένων ερευνών, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή εντοπισμού της σορού, έπειτα από την ανεύρεση και συλλογή νέων στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share