Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Κουκάκι: Βρέθηκε προκήρυξη της «ΟΛΑ» στο σκληρό δίσκο του 42χρονου

Νέες εξελίξεις μετά την προφυλάκισή του

30 Σεπτεμβρίου 2020 16:09
Κουκάκι: Βρέθηκε προκήρυξη της «ΟΛΑ» στο σκληρό δίσκο του 42χρονου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από τη σύλληψη του 42χρονου φίλου του Βασίλη Παλαιοκώστα, καθώς στη γιάφκα στο Κουκάκι βρέθηκε έγγραφο σε PDF με προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», αναφορικά με βομβιστική επίθεση της εν λόγω οργάνωσης στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), η οποία έλαβε χώρα την 24-11-2015.

Από την εγκληματολογική ψηφιακή ανάλυση των μεταδεδομένων του εν λόγω αρχείου, διαπιστώθηκε ότι έχει δημιουργηθεί σε μορφή «PDF» την 05-01-2016 και ώρα 21:32 (τοπική ώρα Ελλάδας).

Επιπρόσθετα, η σχετική ανάρτηση της προκήρυξης στον ιστότοπο «https://athens.indymedia.org», πραγματοποιήθηκε την 06-01-2016 και ώρα 00:46 (τοπική ώρα Ελλάδας). Επιπλέον, το αναρτημένο αρχείο δεν φέρει μεταδεδομένα, ούτε είναι σε επεξεργάσιμη μορφή.

Με βάση τα παραπάνω, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στο αρχείο εντοπίστηκε επεξεργάσιμη μορφή της προαναφερόμενης προκήρυξης, πριν αυτή αναρτηθεί για πρώτη φορά στον αναφερόμενο ιστότοπο.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συναγερμός στο Κουκάκι - Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα εν μέσω... κορωνοϊού

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε τράπεζα στο Κουκάκι, εν μέσω... κορωνοϊού.

Άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στην τράπεζα, επί της λεωφόρου Συγγρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φορούσε χειρουργική μάσκα, όπως και αρκετοί πολίτες αυτές τις ημέρες, λόγω της πανδημίας κορωνοϊού.

Με την απειλή πιστολιού, το άτομο ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, καθώς και τους λίγους πελάτες που βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας. Ο ένοπλος απέσπασε αδιευκρίνιστο - μέχρι στιγμής - χρηματικό ποσό. Ακολούθως, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, βγήκε από την τράπεζα και τράπηκε σε φυγή.

Τρόμος στο Παλαιό Φάληρο! Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα!

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Αμφιτρίτης στο Παλαιό Φάληρο σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας (9/3).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα άτομο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο υποκατάστημα με την απειλεί όπλου και αφού ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό πριν διαφύγει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share