Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνελήφθη παρουσιάστρια: Χτύπησε 32χρονο άνδρα στο κεφάλι με μπουκάλι

Τι συνέβη μεταξύ τους;

30 Σεπτεμβρίου 2020 15:36
Συνελήφθη παρουσιάστρια: Χτύπησε 32χρονο άνδρα στο κεφάλι με μπουκάλι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με την κατηγορία της βίαιης επίθεσης συνελήφθη η παρουσιάστρια ειδήσεων στο συνδρομητικό WIS-TV, Κάμι Ρέσλερ. Η 28χρονη παρουσιάστρια φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι έναν άνδρα με τον οποίο διαφώνησαν για τα πολιτικά, αφήνοντάς με τραύματα και αμυχές. Ενώ, σοκ έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο χώρο της showbiz η είδηση της αυτοκτονίας πασίγνωστης 40χρονης παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Κάμι συνελήφθη στη Νότια Ντακότα την Κυριακή μετά από έναν καυγά με έναν 32χρονο που πήρε άσχημη τροπή. Η παρουσιάστρια συνελήφθη ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίστηκαν τα τραύματά του.

Δεν έχει γίνει σαφές αν η Ρέσλερ γνωριζόταν προσωπικά με το θύμα. «Μάρτυρες μας είπαν ότι οι δυο τους άρχισαν να διαφωνούν. Δεν είχαν κάποια σχέση. Το θύμα είπε ότι διαφώνησαν για τα πολιτικά» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Θρίλερ η αυτοκτονία της γνωστής παρουσιάστριας! Για ποιο λόγο θέλησε να πεθάνει;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αυτοκτονία της Βρετανίδας παρουσιάστριας Κάρολαϊν Φλακ. Γιατί αποφάσισε τελικά να βάλει τέλος στην ζωή της; Ποιοι οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτό σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά μέσα;

Την τελευταία φωτογραφία της Βρετανίδας τηλεπαρουσιάστριας Κάρολαϊν Φλακ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της, δημοσιεύουν ΜΜΕ στη χώρα της.

Στη φωτογραφία, που ανήρτησε στο Instagram η φίλη της και τηλεοπτική παραγωγός Μόλι Γκρόσμπεργκ, η Φλακ ποζάρει μ’ ένα κόκκινο σέξι φόρεμα και τα μαλλιά πιασμένα κότσο, ενώ η σχετική λεζάντα αναφέρει: «η αστεία Βαλεντίνη μας, μάς έφερε φέτος μπισκότα και γάλα με βρώμη».

Η 40χρονη τηλεπαρουσιάστρια, που αυτοκτόνησε το περασμένο Σάββατο, είχε παραιτηθεί από την εργασία της στο δημοφιλές ριάλιτι «The Love Island» μετά την κατηγορία για επίθεση στον σύντροφό της Λιούις Μπάρτον κιενώ η δίκη της είχε οριστεί για τις 4 Μαρτίου.Δείτε και 20 διάσημοι Έλληνες που αυτοκτόνησαν! Οι τραγικές ιστορίες τους και το εφιαλτικό φινάλε!

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε η Κάρολαϊν Φλακ στο λογαριασμό της στο Instagram στις 14 Φεβρουαρίου, ποζάρει με τη σκυλίτσα της Rub.

Η Φλακ φέρεται να είχε σχέση στο παρελθόν με τον πρίγκιπα Χάρι και είχε πει δημόσια πως αντιμετωπίζει προβλήματα και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια. Οι δικηγόροι της κατηγόρησαν την εισαγγελία πως επεδίωκε να στήσει μια «δίκη-σόου», σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος της για ενδοοικογενειακή βία κατά του συντρόφου της. Και ανέφεραν ότι η τηλεπαρουσιάστρια τελούσε υπό μεγάλη ψυχολογική πίεση για τα όσα γράφονταν και από τα ΜΜΕ για την υπόθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, πηγές από το περιβάλλον των δικηγόρων της Φλακ είπαν ότι αρχικά οι εισαγγελείς είχαν αποφασίσει να μην της απαγγείλουν κατηγορίες, αλλά άλλαξαν γνώμη κατόπιν πιέσεων από ανώτερα στελέχη της αστυνομίας. H εισαγγελία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share