Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Αυξημένη κίνηση στους δρόμους - Που έχει μποτιλιάρισμα (photo)

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

30 Σεπτεμβρίου 2020 11:07
Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Αυξημένη κίνηση στους δρόμους - Που έχει μποτιλιάρισμα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται το πρωί της Τετάρτης στις κεντρικότερες λεωφόρους της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στους εξής δρόμους:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), από Ιερά Οδό έως και τα Διυλιστήρια
  • Λ. Κηφισού (άνοδος), από ΟΠΑΠ έως και την Φιλαδέφεια
  • Λ. Κηφισού (-κάθοδος), από Αχαρνών έως και ΚΤΕΛ Θηβών
  • Πέτρου Ράλλη, από Θηβών προς Αθήνα
  • Μεσογείων, από Κατεχάκη προς Αθήνα
  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος), από Πανόρμου έως Φιλοθέη
  • Βασ. Σοφίας (άνοδος), από HILTON

Αυξημένη η κίνηση, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία και στην Καλλιθέα, στην λεωφόρο Θησέως. Με τον Κώστα Μπακογιάννη, παρότι εσχάτως είπε πως ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας «και πέτυχε και δεν πέτυχε», τώρα αναφέρει πως είναι επιτυχημένος!

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους

Πάει... περίπατο ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: «Ξηλώνεται» η Πανεπιστημίου - «Καυστικά» σχόλια στο Twitter με τις δηλώσεις Μπακογιάννη

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου- ενός έργου που στοίχησε περίπου 2 εκατ. ευρώ- ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι «βγήκε και δεν βγήκε» ενώ ανακοίνωσε ότι εντός του 2021 θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια.

Σε σχετική ερώτηση για τις ζαρντινιέρες, ο κ. Μπακογιάννης είπε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα» και πρόσθεσε: «Έπρεπε όμως να βρούμε έναν πρόχειρο τρόπο και κυρίως προσωρινό για να τραβήξουμε τις γραμμές του έργου, να ζωγραφίζεις δηλαδή πριν αρχίζεις να σκάβεις».

«Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε, πάμε για κάτι καινούριο», τόνισε στην συνέχεια, αναφερόμενος στο ειδικό πολεοδομικό σχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση, καθώς και για επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει τα μόνιμα έργα.

Φυσικά, στο άκουσμα της είδησης, οι χρήστες στο Twitter ξεσάλωσαν με καυστικά σχόλια.

Διαβάστε μερικά σχετικά tweets:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share