Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νικόλ Πασινιάν: «Είμαι έτοιμος να πεθάνω για την μητέρα πατρίδα»

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τα όπλα

30 Σεπτεμβρίου 2020 10:09
Νικόλ Πασινιάν: «Είμαι έτοιμος να πεθάνω για την μητέρα πατρίδα»

Φουντώνουν τα γεγονότα σχετικά με την κόντρα Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν όπου και χθες το Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ ζήτησε να σταματήσει η κόντρα μεταξύ των δύο χωρών άμεσα.

Όμως τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί διότι ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν προχώρησε σε δήλωση λέγοντας ότι «oύτε μια ίντσα εδάφους στον εχθρό μας,ήρθα εδώ για να ανακοινώσω πως είμαι έτοιμος να πεθάνω για την μητέρα πατρίδα μας!».

Δείτε παρακάτω την δήλωση του πρωθυπουργού της Αρμενίας:

Πανικός στους αιθέρες: Τουρκικό F-16 κατέρριψε αρμενικό μαχητικό

Πανικός επικρατεί στους αιθέρες και η κατάσταση στα ανατολικά σύνορα της Τουρκίας γίνεται ολοένα πιο «εύφλεκτη», αφού σύμφωνα με το αρμενικό Υπουργείο Άμυνας, ένα F-16 των γειτόνων μας κατέρριψε ένα μαχητικό της Αρμενίας.

Ίδιες πληροφορίες, τη στιγμή που ο Ερντογάν υπόσχεται απίστευτα πράγματα στους συμπατριώτες του, αναφέρουν ότι ο πιλότος του αρμένικου μαχητικού αεροσκάφους που χτυπήθηκε από τουρκικό μαχητικό, είναι νεκρός.

Παράλληλα, το τουρκικό μαχητικό φέρεται να «σηκώθηκε» από αεροδρόμιο Γκάνια του Αζερμπαϊτζάν.

Διαψεύδει η Τουρκία

Η Τουρκία έσπευσε να διαψεύσει την είδηση πως ένα μαχητικό της αεροσκάφος κατέρριψε ένα αεροπλάνο της Αρμενίας μέσα στην επικράτεια της δεύτερης. Σε διάψευση της είδησης περί κατάρριψης ενός αεροσκάφους της Αρμενίας από τουρκικό F-16 προχώρησε η Άγκυρα.

Αυτό ισχυρίζεται λίγο μετά την ανακοίνωση της κατάρριψης το πρακτορείο Bloomberg.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share