Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Με ψύχρα ξεκινά η ημέρα - Ήλιος και τοπικές συννεφιές στη συνέχεια» - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

30 Σεπτεμβρίου 2020 07:42
«Με ψύχρα ξεκινά η ημέρα - Ήλιος και τοπικές συννεφιές στη συνέχεια» - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με αρκετό κρύο ξημερώνει η ημέρα και χαμηλές θερμοκρασιακές τιμές στη βόρεια Ελλάδα ενώ στα νότια τμήματα επικρατούν καλύτερες καιρικές συνθήκες ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

Με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως έρχονται ξανά καλοκαιρινές συνθήκες στην χώρα.

Μετεωρολογική βόμβα από τον Γιάννη Καλλιάνο: Απίστευτος καύσωνας την Κυριακή - Η θερμοκρασία στους...

Καιρός σήμερα: Η κακοκαιρία ταλαιπώρησε για άλλη μια φορά τη Δευτέρα αρκετές περιοχές της δυτικής Ελλάδας και τη Λέσβο, σύμφωνα όμως με τον μετεωρολόγο και βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνο τις επόμενες ημέρες έρχεται καύσωνας.

Όπως είπε στον Θέμα 104.6 όλα τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι από το Σάββατο και ιδιαίτερα από την Κυριακή αναμένονται ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για τον μήνα Οκτώβριο.

«Σάββατο και ειδικά το τριήμερο Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη ο υδράργυρος θα ξεπεράσει 35 βαθμούς Κελσίου» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Μπορώ να πω ότι θα έχουμε συνθήκες καύσωνα. Μιλάμε για τιμές ρεκόρ για Οκτώβρη μήνα, τιμές που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση γιατί χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες. Όλα τα προγνωστικά στοιχεία εναρμονίζονται με αυτό το ενδεχόμενο» κατέληξε.

Με την ευκαιρία δείτε στο παρακάτω βίντεο και την χθεσινή του πρόγνωση για τον καιρό της Τρίτης σ' όλη την χώρα, μέσα από την συχνότητα του Mega:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share