Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Μαχαίρωσαν 25χρονο έξω από καφετέρια

Το θύμα φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον δράστη

29 Σεπτεμβρίου 2020 16:42
Χαλκίδα: Μαχαίρωσαν 25χρονο έξω από καφετέρια

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε ένα αιματηρό επεισόδιο στη Χαλκίδα με θύμα έναν 25χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 20:00 και θύμα και δράστης φέρεται πως είχαν προσωπικές διαφορές.

Το θύμα δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι έξω από καφετέρια, τραυματίστηκε ελαφρά και μετέβη μόνο του στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας για να επιληφθούν του συμβάντος ενώ ο δράστης αγνοείται και οι Αρχές τον αναζητούν.

Ο 25χρονος μετά το νοσοκομείο πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα που τον τραυμάτισε.

Πριν λίγο καιρό είχε σημειωθεί και άλλο περιστατικό σε καφετέρια της Χαλκίδας όπου έπεσε ξύλο ανάμεσα σε δύο αφγανούς και έναν αστυνομικό.

«Συμμορία» επιτέθηκε σε 27χρονο οδηγό και τον μαχαίρωσε με...τσουγκράνα (Video)

Μια συμμορία περίπου έξι ατόμων περικύκλωσε ένα αυτοκίνητο στη μέση ενός δρόμου στο Μάντσεστερ της Βρετανίας και άρχισαν να «μαχαιρώνουν τον οδηγό με μια τσουγκράνα».

Οι δράστες της επίθεσης, όπως αναφέρει η Daily Mail, έκλεισαν το δρόμο με άλλα οχήματα για να παγιδεύσουν το θύμα και έπειτα άρχισαν να τον χτυπούν με την τσουγκράνα. Επίσης, την απόλυτη φρίκη έζησε μια 26χρονη από τον σύντροφό της.

Το 27χρονο θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η κατάστασή του είναι σταθερή.

Την αστυνομία ενημέρωσε μία γυναίκα που ήταν παρούσα στην τρομακτική επίθεση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share