Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε από κορωνοϊό ο Θωμάς Αλεξόπουλος

Θρήνος...

29 Σεπτεμβρίου 2020 14:04
Σοκ: Πέθανε από κορωνοϊό ο Θωμάς Αλεξόπουλος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια βόλεϊ του Άρη, καθώς έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο έφορος του γυναικείου τμήματος, Θωμάς Αλεξόπουλος. Επίσης, θρήνος επικρατεί από την είδηση του θανάτου του αντιδημάρχου Οικονομικών στον Δ. Κορδελιού-Ευόσμου Χρ. Φωτιάδη.

Ο 69χρονος νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες 45 ημέρες. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο team manager της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, με ανάρτηση στο Facebook:

«Αν κάτι μένει στον επίλογο είναι η εκτίμηση, η αγάπη και ο σεβασμός. Ο Θωμάς Αλεξόπουλος για τον κόσμο, αλλά για εμάς ο Μάκης μας, ήρθε στην ομάδα ως φίλος του κυρίου Γιάννη Ρεντζεπέρη και με τον χαρακτήρα του έγινε φίλος και πολλές φορές ψυχολόγος όλων μας. Η παρουσία του ουσιαστική και αληθινή και το χαμόγελο του πάντα μας γέμιζε με αισιοδοξία. Η απουσία του σίγουρα θα είναι δύσκολη, αλλά είναι δεδομένο πως πάλι θα βρει έναν τρόπο να μας προσέχει από εκεί ψηλά.

Καλή δύναμη στην οικογένεια του, οι γιοι του είναι σίγουρο πως είναι περήφανοι που είχαν έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο για πατέρα τους. Αντίο φίλε Μάκη».

Ο έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του γυναικείου βόλεϊ του Άρη ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην οικογένεια του Άρη.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της Μακη:

«Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Θωμά Αλεξόπουλου, που τόσο απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας. Ο Θωμάς Αλεξόπουλος ήταν για χρόνια έφορος στα αναπτυξιακά μας τμήματα. Με την ευγένεια του, το ήθος του και την ηρεμία του, έδωσε πολλά "μαθήματα" ήθους σε όλους μας. "Καλό ταξίδι Μάκη", είμαστε σίγουροι πως και από εκεί ψηλά θα μας προσέχεις όπως έκανες όλα αυτά τα χρόνια...».

Ο ΑΣ Άρης σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Θωμά Αλεξόπουλου, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον Covid-19.

Ο Θωμάς Αλεξόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του Βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου και διακρινόταν για την ευγένεια και το ήθος του. Η προσφορά του στο σύλλογο ήταν μεγάλη και η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνεί την απώλειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share