Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Φορολοταρία Αυγούστου: Ανακοινώθηκαν οι νικητές των 1.000 ευρώ

Δείτε παρακάτω αν είστε ο μεγάλος νικητής

29 Σεπτεμβρίου 2020 13:25
Φορολοταρία Αυγούστου: Ανακοινώθηκαν οι νικητές των 1.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου η 44ή δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές του Αυγούστου 2020, όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα.

Παρακάτω επισυνάπτονται οι τυχεροί λαχνοί.

Συγκεκριμένα οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει

Σηκώστε χρήματα από το ΑΤΜ και αφήστε την κάρτα σπίτι σας - Ένα μήνα μετά δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Επισκεφθείτε το κοντινότερο ΑΤΜ και σηκώστε χρήματα, στη συνέχεια αφήστε την κάρτα στο σπίτι σας. Ένα μήνα μετά δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Στις μέρες μας τα χρήματα φαίνονται να μην έχουν πραγματική αξία, απλά περνάνε από τα χέρια μας, χωρίς να καταλαβαίνουμε από πού έρχονται ή πού πάνε. Ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε, ορίζουν την καθημερινότητα, μας κάνουν ευτυχισμένους ή δυστυχισμένους και καθορίζουν την θέση μας στην κοινωνία.

Μπορεί να είναι η καταστροφή μας, αλλά βασιζόμαστε σε αυτά .Όμως μπορείτε να ζήσετε καλά χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα και πάνω απ’όλα να είστε ευτυχισμένοι. Βάλτε φρένο στα έξοδα σας και απολαύστε τον χρόνο σας – δωρεάν. Η ζωή σας θα αλλάξει εντελώς, ενώ εκτός των άλλων θα πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή στα ΑΤΜ, δείτε εδώ πώς σας κλέβουν το PIN χωρίς να το καταλάβετε.

Πως θα το πετύχετε αυτό; Πολύ απλά δοκιμάστε για έναν μήνα να μην κουβαλάτε καθόλου την κάρτα σας μαζί σας. Πολλές φορές με την κάρτα δεν έχουμε αίσθηση των χρημάτων που ξοδεύουμε. Επιπλέον την χρησιμοποιούμε και σε περιπτώσεις που τα χρήματα στο πορτοφόλι μας δεν μας φτάνουν να αγοράσουμε κάτι που ίσως και να μην χρειαζόμασταν ή να αγοράζαμε την πιο φθηνή έκδοσή του.

Έτσι μέσα σε έναν μήνα θα καταφέρετε ώστε να μην ελέγχουν τα χρήματα την ζωή σας:

Δείτε 4 Λόγους που πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε πλαστικό Χρήμα. Δώστε βάση στον τελευταίο!

1. Πληρώστε με μετρητά και όχι με κάρτα

Δοκιμάστε το εξής: πάτε στο ATM και τραβήξτε μερικά χρήματα. Κρατήστε τα στο πορτοφόλι σας και αφήστε τις κάρτες στο σπίτι για έναν μήνα. Συγκρίνετε τα έξοδα αυτού του μήνα με του προηγούμενου. Θα πάθετε πλάκα από την διαφορά. Είναι τόσο απλό να χρησιμοποιούμε κάρτα, που το κάνουμε αυτόματα.

Πλέον με τις ανέπαφες συναλλαγές η διαδικασία είναι τόσο γρήγορη που δεν καταλαβαίνουμε ότι ξοδεύουμε χρήματα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εκπλήξεις στο τέλος του μήνα!

Και μην ξεχνάτε ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την κάρτα, τόσο πιο πολύ ωφελείτε την τράπεζα…

2. Σταματήστε την υπερκατανάλωση

Αν θέλετε να πάτε για ψώνια, ξεκινήστε ανοίγοντας την ντουλάπα σας και κοιτάζοντας τα ρούχα που ήδη έχετε. Όταν δείτε πόσα ρούχα έχετε, ίσως αλλάξετε γνώμη για τα ψώνια (και σώσετε τον λογαριασμό σας).

Υιοθετήστε την ίδια στρατηγική και στα ψώνια για τρόφιμα. Μην πάτε στο σούπερ μάρκετ πεινασμένοι, γιατί θα θέλετε να αγοράσετε τα πάντα. Κοιτάξτε το ψυγείο σας, κάντε λίστα και μείνετε σε αυτή.

3. Καθορίστε μέρες «με» και «χωρίς λεφτά»

Αντί να αρνείστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξοδέψετε χρήματα, κάντε κάτι διαφορετικό. Δεν θα πάτε για ψώνια αυτό το Σάββατο; Τι θα λέγατε για έναν περίπατο; Αν θέλετε να αποφύγετε την τηλεόραση και τις διαφημίσεις που σας βάζουν σε πειρασμό, γιατί να μην κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο;

Αυτό θα μειώσει τα έξοδα σας και θα σας επιτρέψει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή μόνοι σας.

4. Κάντε στον εαυτό σας μια σημαντική ερώτηση

Κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό, ρωτήστε τον εαυτό σας αν το χρειάζεστε πραγματικά. Στην αρχή θα βρίσκετε δικαιολογίες για να το αγοράσετε. Με τον καιρό, θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να το κόψετε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share