Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αναστολή σεισμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Τι συνέβη;

29 Σεπτεμβρίου 2020 12:38
Αναστολή σεισμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ξαφνικά αναστολή στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Τι συμβαίνει; Το σωματείο εργαζομένων στις Ε.Υ. Σκλαβενίτης, ενημερώνει, λίγες ώρες μετά την συνεργασία κόλαφο στην αγορά.

«Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση, οι Εργαζόμενοι που υπάγονται στις ευπαθείς ομάδες λόγω Covid-19 και επιθυμούν να απέχουν από την εργασία τους, μπορούν να υποβάλουν αίτημα για να εργαστούν εξ αποστάσεως, εφόσον η εργασία δύναται να παρασχεθεί με αυτόν τον τρόπο.

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εξ αποστάσεως εργασία, μπορούν να εργάζονται χωρίς να έρχονται σε επαφή με το κοινό. Αν ωστόσο ούτε αυτό είναι εφικτό, οι συμβάσεις εργασίας τους αναστέλλονται έως τις 30/09/2020, διάστημα κατά το οποίο λαμβάνουν αποζημίωση ειδικού σκοπού από το κράτος.

Για τα ανωτέρω, οι Εργαζόμενοι πρέπει να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση, στο Γραφείο του Οργανικού τους Συνόλου σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη “ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ”, υποβάλλοντας παράλληλα χειρόγραφα το αίτημά τους».

Συγκίνηση με τον Σκλαβενίτη - Η κίνηση πάνω στην καταστροφή που προκάλεσε ρίγη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε μια υπέροχη κίνηση του Σκλαβενίτη, ο οποίος ήταν παρών έναντι της καταστροφής, τείνοντας το χέρι προς τους συνανθρώπους μας.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ δεν είναι μόνο παρούσα στις καταναλωτικές ανάγκες του κοινού, με προσφορές που προσφέρουν μεγάλη ανάσα στα ψώνια μας, ενώ χαμός συμβαίνει σε πέντε καταστήματά της. Προσφέρει σημαντική βοήθεια και προς όσους έχουν ανάγκη μετά από καταστροφές, όπως έγινε στην κακοκαιρία «Ιανός».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόσφερε οικονομική βοήθεια σε μια οικογένεια στα Φάρσαλα, με την τελευταία να νιώθει την ανάγκα να την ευχαριστήσει. Η κίνηση, αν μη τι άλλο, συγκλονίζει και δείχνει πως ο Σκλαβενίτης είναι πάντα εδώ για τους ασθενέστερους.

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” για την σημαντική οικονομική βοήθεια προς την οικογένεια μας που επλήγη από τις πρόσφατες καιρικές συνθήκες στα Φάρσαλα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΠΗΣ – ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΛΙΣΟΒΑ», αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της οικογένειας, που είδε τον Σκλαβενίτη να τη στηρίζει στην πιο δύσκολη στιγμή της, μετά από μια καταστροφή που είχε μέχρι και νεκρούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share