Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη στο κέντρο της Αθήνας - Πού υπάρχουν προβλήματα

Που έχει μποτιλιάρισμα

29 Σεπτεμβρίου 2020 12:29
Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη στο κέντρο της Αθήνας - Πού υπάρχουν προβλήματα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε αρκετά σημεία το οδικού δικτύου αυτή την ώρα. Μποτιλιάρισμα έχει σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, στο κέντρο της Αθήνας, και στα δύο ρεύματα επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, όπως και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ανοδικό ρεύμα.

Ίδια εικόνα υπάρχει και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου. Με τον Κώστα Μπακογιάννη, παρότι εσχάτως είπε πως ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας «και πέτυχε και δεν πέτυχε», τώρα αναφέρει πως είναι επιτυχημένος!

Συγκεκριμένα, αυξημένη κίνηση υπάρχει αυτή την ώρα στα εξής σημεία:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) στο ύψος Σκαραμαγκά
  • Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος) στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας
  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)
  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος) και (άνοδος)

Που παρατηρείται κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Πάει... περίπατο ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: «Ξηλώνεται» η Πανεπιστημίου - «Καυστικά» σχόλια στο Twitter με τις δηλώσεις Μπακογιάννη

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου- ενός έργου που στοίχησε περίπου 2 εκατ. ευρώ- ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι «βγήκε και δεν βγήκε» ενώ ανακοίνωσε ότι εντός του 2021 θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια.

Σε σχετική ερώτηση για τις ζαρντινιέρες, ο κ. Μπακογιάννης είπε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα» και πρόσθεσε: «Έπρεπε όμως να βρούμε έναν πρόχειρο τρόπο και κυρίως προσωρινό για να τραβήξουμε τις γραμμές του έργου, να ζωγραφίζεις δηλαδή πριν αρχίζεις να σκάβεις».

«Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε, πάμε για κάτι καινούριο», τόνισε στην συνέχεια, αναφερόμενος στο ειδικό πολεοδομικό σχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση, καθώς και για επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει τα μόνιμα έργα.

Φυσικά, στο άκουσμα της είδησης, οι χρήστες στο Twitter ξεσάλωσαν με καυστικά σχόλια.

Διαβάστε μερικά σχετικά tweets:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share