Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Πάρος: Κλειστό το Δημοτικό Σχολείο Νάουσας - Θετικός στον κορωνοϊό ένας μαθητής

Μεγάλο τμήμα του σχολείου θα παραμείνει κλειστό

29 Σεπτεμβρίου 2020 09:09
Πάρος: Κλειστό το Δημοτικό Σχολείο Νάουσας - Θετικός στον κορωνοϊό ένας μαθητής

Το τμήμα Δ3 του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου θα παραμείνει κλειστό έως και τις 4 Οκτωβρίου, μετά την ανακοίνωση ότι βρέθηκε μαθητής θετικός στον κορωνοϊό.

Αυτό ήταν το πρώτο κρούσμα σε σχολείο των Κυκλάδων και ευχόμαστε στο μικρό μαθητή να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και να επιστρέψει δυνατός στο σχολείο του. Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο αναστέλλεται μόνο η λειτουργία του τμήματος στο οποίο φοιτά ο μαθητής ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Έτσι, με εντολή του Υπουργείου Παιδείας το τμήμα Δ3 του σχολείου θα παραμείνει κλειστό αυτή την εβδομάδα και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Πριν λίγους μήνες ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο βρέθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού και συγκεκριμένα βρέθηκε μία γυναίκα θετική στον ιό.

Σοκ στο Σουφλί: Μαθητής έπεσε από στέγη

Σοκ πριν από λίγη ώρα στο Σουφλί, όταν μαθητής που συμμετείχε μαζί με άλλους στην κατάληψη του Γενικού Λυκείου και είχε ανέβει στην στέγη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο προαύλιο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Επικράτησε τεράστια αναστάτωση, οι πάντες “πάγωσαν”, οι καθηγητές που βρισκόταν σε άλλο χώρο κοντά στο ΓΕΛ πήγαν στο σημείο και μετέφεραν τον τραυματισμένο μαθητή με αυτοκίνητο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής είχε τις αισθήσεις του, φαινόταν όμως να έχει τραυματιστεί στα πόδια και οι πρώτες πληροφορίες από το Νοσοκομείο αναφέρουν ότι ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα.

 Μαθητής έπεσε από στέγη

Σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΓΕΛ Σουφλίου, ο μαθητής πήδηξε από τον 1ο όροφο και αρχικά βρέθηκε στη στέγη κατασκευής που βρίσκεται στο προαύλιο και μετά στην αυλή, ενώ οι Καθηγητές έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον μετέφεραν στο Κ.Υ.Σουφλίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share