Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Θα υποβληθεί σε τριπλό μπάι πας

28 Σεπτεμβρίου 2020 16:27
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, ο οποίος εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας πρόβλημα με την καρδιά του. Ενώ, σοκαριστικό τροχαίο είχε πριν λίγες μέρες γνωστή δημοσιογράφος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται να υποβληθεί αύριο, Τρίτη, σε τριπλό μπάι πας και προσεύχεται να βγει σώος από το χειρουργείο και να κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του τον μονάκριβο γιο του.

«Με επιβάρυνε πολύ η όλη ταλαιπωρία με το παιδί και η στενοχώρια, που η πρώην σύζυγός μου δε με άφηνε να δω το παιδί, ακόμη και σε κρίσιμες ώρες», δηλώνει ο ίδιος στο star.gr.

Οι ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους «έπεσαν βροχή» κάτω από τις αναρτήσεις του στο Facebook.

Θρήνος στο χώρο της ενημέρωσης: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρανικόλας σκορπώντας θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και σε όλο το χώρο της ενημέρωσης. Ωστόσο, θρήνος ξέσπασε εχθές και στο χώρου του αθλητισμού μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Φώντα Μουδάτσιου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στον Άλιμο, το 1961, ήταν παντρεμένος με την Αμαλία Κοντορούση και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Ελένη και τον Γιώργο. Ο Δημήτρης Καρανικόλας είχε κάνει τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα το 1981, ενώ από το 1995 μέχρι σήμερα εργαζόταν στην ΕΡΤ.

Στη δημοσιογραφία ο Δημήτρης Καρανικόλας είχε καλύψει ποικίλα ρεπορτάζ εντός κι εκτός συνόρων. Είχε διατελέσει ρεπόρτερ στο πολιτικό ρεπορτάζ, στο παιδείας, στο εκκλησιαστικό, στην υγεία και στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ του είχαν ανατεθεί δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο. Είχε επίσης εργαστεί στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ, ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΥΡΙΑΝΗ, ΕΞΟΡΜΗΣΗ, Η ΒΡΑΔΥΝΗ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η παρουσία του Δημήτρη Καρανικόλα και στον περιοδικό Τύπο με πολλές συνεργασίες στα περιοδικά ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ αλλά και στα ερτζιανά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share