Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κουκάκι: Στη φυλακή ο 42χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική

Ελεύθεροι οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοι του

28 Σεπτεμβρίου 2020 13:54
Κουκάκι: Στη φυλακή ο 42χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 42χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής, μετά την απολογία του στον 8ο ανακριτή. Ο ίδιος φέρεται να συνδέεται με "γιάφκα" στο κέντρο της Αθήνας.

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας ο κατηγορούμενος, για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή.Ενώ παράλληλα περίπου 50 άτομα, υποστηρικτές του, ανάρτησαν πανό στο χώρο των δικαστηρίων και φώναζαν συνθήματα.

Οι δυο συγκατηγορούμενοι του 42χρονου, ένας άνδρας 38 και μια γυναίκα 36 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Και τα τρία άτομα είχαν συλληφθεί μετά από μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής που έγινε πριν από λίγες μέρες.

Συναγερμός στο Κουκάκι - Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα εν μέσω... κορωνοϊού

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε τράπεζα στο Κουκάκι, εν μέσω... κορωνοϊού. Επίσης, στόχος ληστών έγινε τα ξημερώματα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στη Νέα Πεντέλη

Άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στην τράπεζα, επί της λεωφόρου Συγγρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φορούσε χειρουργική μάσκα, όπως και αρκετοί πολίτες αυτές τις ημέρες, λόγω της πανδημίας κορωνοϊού.

Με την απειλή πιστολιού, το άτομο ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, καθώς και τους λίγους πελάτες που βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας. Ο ένοπλος απέσπασε αδιευκρίνιστο - μέχρι στιγμής - χρηματικό ποσό. Ακολούθως, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, βγήκε από την τράπεζα και τράπηκε σε φυγή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share