Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα σοκαριστικά δευτερόλεπτα της συντριβής του αεροσκάφους στην Ουκρανία

Καρέ-καρέ η συντριβή

27 Σεπτεμβρίου 2020 15:25
Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα σοκαριστικά δευτερόλεπτα της συντριβής του αεροσκάφους στην Ουκρανία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνονται τα δευτερόλεπτα πριν την μοιραία πτώση του μεταγωγικού στρατιωτικού αεροσκάφους Antonov-26 στην Ουκρανία που στοίχισε τη ζωή σε 26 ανθρώπους, το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Υποθέσεων, Άντον Γκερασένκο η κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την στιγμή της ανείπωτης τραγωδίας βρίσκεται τοποθετημένη σε ταράτσα κτιρίου στην πόλη Τσούγκουεφ. Στο βίντεο που διαρκεί 40 δευτερόλεπτα φαίνεται η προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος, όταν ξαφνικά μετατρέπεται σε μια πύρινη μπάλα.

Видеокамера, установленная на одном из высотных зданий в городе Чугуеве засняла последние секунды трагически оборвавшегося полёта АН -26 Вооруженных сил Украины. Это видео должно помочь следователям и экспертам установить - что же произошло после того, что командир корабля сообщил об отказе левого двигателя и приготовился к посадке на правом. Вечная память трагически погибшим Защитникам Украины !

Posted by Антон Геращенко on Saturday, September 26, 2020

Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος: Νεκρός ο πιλότος

Στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στην δυτική Σερβία κοντά στα σύνορα με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Επίσης, πάνω σε σπίτι στον Καναδά συνετρίβη αεροσκάφος των Ενόπλων Δυνάμεων, όταν χάθηκε ο έλεγχος του αεροσκάφους δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η σερβική δημόσια ραδιοτηλεόραση(RTS), πρόκειται για διθέσιο αεροσκάφος MIG-21 που κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στα περίχωρα της πόλης Λόζνιτσα.

Ο ένας πιλότος είναι νεκρός ενώ αγνοείται η τύχη του δεύτερου πιλότου. Αναφέρεται επίσης ότι τραυματίστηκε και ένας κάτοικος του χωριού, στην αυλή του οποίου κατέπεσε το αεροσκάφος. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην RTS ότι πριν από τη συντριβή, το αεροσκάφος πετούσε πολύ χαμηλά και έκανε ελιγμούς. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις του στρατού που αναζητούν τον αγνοούμενο πιλότο.

Συναγερμός: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος (Video)

Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδίας συνετρίβη στην πολιτεία Παντζάμπ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του ατυχήματος. Ενώ, τραγωδία είχαμε στην Γαλλία με τρεις νεκρούς από πτώση ελικοπτέρου.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter φέρεται να απεικονίζει το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους. Το βίντεο απεικονίζει ανθρώπους κοντά στα συντρίμμια του αεροσκάφους από τα οποία αναδύεται καπνός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share