Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

«Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρω... Είμαι σαν ζόμπι» - Σοκάρει 29χρονος με κορωνοϊό (Video)

Ήταν αρνητής της μάσκας και το πλήρωσε όπως λέει

27 Σεπτεμβρίου 2020 14:02
«Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρω... Είμαι σαν ζόμπι» - Σοκάρει 29χρονος με κορωνοϊό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία ενός 29χρονου Βρετανού, ο οποίος βρέθηκε στην εντατική, ενώ ο ίδιος δεν πίστευε πως υπάρχει κορωνοϊός.

Πρόκειται για τον Κρις Γκρέιλι, 29 ετών ο οποίος δηλώνει πλέον «κι εγώ νόμιζα ότι ο κορονοϊός ήταν μια ανοησία αλλά είναι πραγματικός» την ώρα που φοράει μάσκα οξυγόνου. Παράλληλα, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας 25χρονος στην Τήνο, ο οποίος μάλιστα άμεσα διακομίστηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα, έχοντας διασωληνωθεί.

«Κόλλησα τον κορονοϊό στην Τενερίφη ενώ δεν φορούσα μάσκα. Πλήρωσα το τίμημα. Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Δεν θέλω κανείς να κάνει τα ίδια λάθη με μένα» λέει μεταξύ άλλων.

«Τώρα είμαι στην εντατική και περιμένω τη θεραπεία χωρίς να γνωρίζω αν θα τα καταφέρω» προσθέτει ο 29χρονος στο βίντεο που καταγράφηκε την Παρασκευή.

«Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν μπορώ να ανασάνω. Είμαι σαν ζόμπι. Παίρνω τέσσερα διαφορετικά φάρμακα, είμαι συνεχώς στο οξυγόνο και έχω περισσότερες τρύπες από ένα τζάνκι. Όλα αυτά είναι πραγματικά» καταλήγει ο 29χρονος.

«Ευχόμουν και προσευχόμουν - Για τρεις ημέρες...» - Η σοκαριστική περιγραφή συζύγου των εφιαλτικών στιγμών που πέρασε ο 39χρονος άντρας της (Video)

Σοκάρει η περιγραφή, μιας συζύγου, των εφιαλτικών στιγμών που έζησε ο 39χρονος άντρας της και πατέρας 3 παιδιών από κορωνοϊό, τονίζοντας πως δεν είχε υποκείμενο νόσημα. Επίσης, σοκ προκαλούν οι δύο ακτινογραφίες που ανήρτησε στο Facebook ακτινολόγος από το ΚΑΤ καθώς σε αυτήν αποτυπώνεται η ραγδαία επιδείνωση που προκαλεί ο κορωνοϊός στους ασθενείς.

«Για τρεις μέρες έπαιρνε οξυγόνο ήταν σε δωμάτιο στην κλινική του Covid στο Παπανικολάου, αλλά λόγω του ότι κάνανε κάποιες εξετάσεις και βγήκε ότι είχε πνευμονία και στους δυο πνεύμονες, κρίνανε την Πέμπτη στις 17 του μηνός ότι έπρεπε να μπει στη μονάδα και να διασωληνωθεί. Φοβήθηκα για τη ζωή του» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος του 39χρονου.

Σοκαριστική περιγραφή συζύγου των εφιαλτικών στιγμών που πέρασε ο 39χρονος άντρας της από τον κορωνοϊό

«Tον είχαν σε καταστολή, δεν αντιλαμβανόταν. Ευχόμουν και προσευχόμουν να πάνε όλα καλά να γυρίσει στο σπίτι του και στα παιδιά του, το πιο μικρό παιδάκι μας είναι τριών χρόνων και όλοι τον έχουμε ανάγκη και προσευχόμαστε να γυρίσει κοντά μας. Η δίκη μας ιστορία να προβληματίσει τουλάχιστον κάποιους ανθρώπους» αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως μετά τη διασωλήνωση του συζύγου της διαγνώστηκε και η ίδια θετική στον κορονοϊό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της μαζί με τα τρία τους παιδιά. Όπως είπε, νόμιζε ότι οι νέοι χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι άτρωτοι.

«Ακούγαμε ότι είναι ακίνδυνο για τους νέους τους ανθρώπους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του αλλά η δική του ενέργεια μπορεί να επηρεάσει όλο το σύνολο» παραδέχτηκε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share