Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μεγάλη φωτιά στον Βύρωνα (Video)

Συναγερμός στην πυροσβεστική

26 Σεπτεμβρίου 2020 15:10
Μεγάλη φωτιά στον Βύρωνα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού Κλεισούρας στο Βύρωνα Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Άγιος Μηνάς στο Μαράθι της Πάρου.

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα - Κινδυνεύουν σπίτια

Μεγάλη φωτιά καίει εδώ και λίγη ώρα στο Βρωμοπούσι Κερατέας εντός του οικισμού και κινδυνεύουν σπίτια. Συναγερμός είχε σημάνει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου.

Μεταβαίνει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής και υδροφόρες από όλους τους κοντινούς δήμους. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 51 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα.

Πρωινό σοκ στην Καλλιθέα: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο διαμέρισμά του

Πρωινό σοκ υπήρξε στην Καλλιθέα, όπου σημειώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα κι ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, με την πυροσβεστική τουλάχιστον να σώζει το κατοικίδιό του.

Η φωτιά στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, επί της οδού Λυκούργου 107, ξέσπασε γύρω στις 05:00 όταν και ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ πυρκαγιά σημειώθηκε πρόσφατα κοντά στην Αττική.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και στο διαμέρισμα εντοπίστηκε ο νεκρός άνδρας.

Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν απομακρυνθεί από τις οικίες τους, σύμφωνα, πάντα, με την ίδια πηγή.

Όσον αφορά στην πυρκαγιά, παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και η επιχείρηση στο σημείο συνεχίζεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share