Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Lidl: “Μακριά από αυτά τα σούπερ μάρκετ. Κάνουν…” - Απίστευτη καταγγελία

Ποια η καταγγελία για τα Lidl;

26 Σεπτεμβρίου 2020 09:51
Lidl: “Μακριά από αυτά τα σούπερ μάρκετ. Κάνουν…” - Απίστευτη καταγγελία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη καταγγελία ενός αρτοποιού δημοσιεύει το Makeleio.gr για τα σούπερ μάρκετ Lidl, τα οποία με την ευκαιρία αναζητούν προσωπικό.

Διαβάστε παρακάτω:

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας τι κάνει; Τα «παίρνει»; Τι στο διάολο γίνεται πια;… Είμαι φούρναρης (και όχι αρτοποιός) από το 1992. Βγάζω το ψωμάκι μου πουλώντας ψωμάκι με ιδρώτα, μόχθο και αίμα, ξενυχτώντας καθημερινά.

Τα παιδιά μου τα βλέπω 2 ώρες κάθε μέρα τα απογεύματα από τις…7 έως τις 9 που πρέπει να κοιμηθώ για να ξυπνήσω στις 2 τα ξημερώματα, με κρύο, χιόνια, βροχές και καύσωνα, για να πάω στον φούρνο μου και να ζυμώσω για να βγάλω το ψωμάκι μου.

23 χρόνια αυτή η δουλειά, χωρίς γιορτές, Σαββατοκύριακα, διακοπές. Ανελλιπώς και έντιμα κάθε μέρα προσπαθώ για την οικογένειά μου και τους 4 νόμιμους υπαλλήλους που απασχολώ στο μαγαζί μου. Πληρώνω φόρους, ΦΠΑ και ίσως με την ίδια μου την ζωή, αφού το σύνδρομο των φουρναραίων εξαπανέκαθεν ήταν να πεθαίνουν από καρκίνο των πνευμόνων από το αλεύρι που αναπνέουμε καθημερινά και κατακάθεται εκεί.

Το ψωμί μου κοστίζει 0.43 λεπτά του ευρώ (χωρίς υπαλλήλους, απούλητα, φόρους, ενοίκιο). Μόνο υλικά, ρεύμα, νερό.

Και έρχονται τα Lidl και μου πουλάνε το ψωμί με… 0.34 λεπτά τον αφρό, με τα διογκωτικά, με ότι καρκίνο και «Ε» μπορεί να έχει ένα προϊόν και τρέχουν τα πρόβατα οι καταναλωτές και τα αγοράζουν. Το κακό όμως δεν είναι αυτό.

Έρχονται μετά στο μαγαζί μου και με λένε ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ότι σε κάθε φρατζόλα οικονομάω 50 λεπτά!! Ακούτε κύριοι της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας;

Εσείς που κωφέυετε και δεν μιλάτε καθόλου για του αλήτες που έχουν βάλει παράνομα ψωμί στα κωλοσούπερμαρκετ τους, κατεψυγμένο και αγνώστου προελεύσεως (ίσως από Κίνα, όπως οι τυρόπιτες που έρχονται με κοντείνερ)!

Πουλάνε 34 λεπτά την φρατζόλα. Πόσο πιο ξεφτίλα πια, για ότι πιο πολύτιμο για τον άνθρωπο. Το ψωμάκι…

Ο κλάδος μας τα τελευταία χρόνια εκτός του ότι ξεσκίστικε από τους απανταχού «πλυντηριάδες», αυτούς που θέλουν να ξεπλύνουν χρήμα από άλλες «περίεργες» δραστηριότητες, ανοίγοντας μαγαζιά φιλέτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα των Γερμανών που γονατίζουν την ελληνική αρτοποίεια. Ξεσκίστε τους κύριοι της Ομοσπονδίας μας, διότι για κάθε κλείσιμο φούρνου, είστε ηθικοί αυτουργοί.

Απελπισμένος και θυμωμένος σας στέλνω αυτό το άρθρο να το διαβάσουν οι αναγνώστες. Να μην ξαναψωνίσουν τον ψωμένιο κατεψυγμένο «καρκίνο» που πασάρουν τα χειρότερα σούπερ μάρκετ που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην Ελλάδα.

Για του λόγου το αληθές, σας στέλνω φωτογραφία από το έντυπο που έπεσε στα χέρια μου, από εξαγριωμένη πελάτισσά μου, που με είπε απατεώνα επειδή πουλάω το ψωμάκι του μισού κιλού 70 λεπτά…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share