Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Γιατρός συνελήφθη… για φακελάκια

Πώς τον... τσάκωσαν;

26 Σεπτεμβρίου 2020 00:56
Σοκ: Γιατρός συνελήφθη… για φακελάκια
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του γιατρού σε νοσοκομείο της Αττικής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, κατηγορούμενος πως έπαιρνε… φακελάκια.

Πιο συγκεκριμένα, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ιατρού δημοσίου νοσοκομείου της Αττικής, για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της παράβασης καθήκοντος, ενώ πρόσφατα συνάδελφός του πέθανε από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο γιατρός, το διάστημα από 14 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, σε πέντε ταυτοποιημένες περιπτώσεις, έλαβε από ή για ασθενείς συνολικά (1.600) ευρώ, για ιατρικές πράξεις που είχε πραγματοποιήσει.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φρίκη στο Μεξικό: 7χρονη ζήτησε από τους γιατρούς να την αφήσουν να πεθάνει

Μία 7χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έπειτα από σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση, όπως αναφέρει η dailymail, ικέτευσε τους γιατρούς να την αφήσουν να πεθάνει.

Το παιδί, γνωστό ως 'Yaz', παραμένει στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της. Σύμφωνα με το Crime Online, όταν εισήχθη στο Hospital de Las Margaritas στο Πουέμπλο του Μεξικό, οι γιατροί είπαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία, ο πνεύμονας της είχε καταρρεύσει, είχε σημάδια εγκαύματος στην πλάτη της, κάψιμο τσιγάρου στα χέρια της και σημάδια σεξουαλικής επίθεσης.

Σε μια δήλωση που δόθηκε στους ανακριτές, οι γιατροί ισχυρίζονται ότι το παιδί τους είπε: «Θέλω να πεθάνω... Δεν θέλω να επιστρέψω στους γονείς μου, ώστε να συνεχίσουν να με χτυπούν». Το κορίτσι φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από έναν γείτονα που ήταν μάρτυρας της βάναυσης μεταχείρισης της από τους ίδιους της τους γονείς.

Οι γονείς, Rafael N. και Alejandra N κατηγορήθηκαν για οικογενειακή βία και εγκατάλειψη παιδιών, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα του Κράτους Puebla. Ο θείος του παιδιού φέρεται να δραπέτευσε, αφού κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του παιδιού. Τραυματίστηκε σωματικά σε τουλάχιστον τρεις άλλες περιπτώσεις, αλλά δεν έγινε τίποτα για αυτά τα περιστατικά, σύμφωνα με το Yucatan Journal.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share