Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Μήνυμα του 112 στα Τρίκαλα

Τι αναφέρει;

26 Σεπτεμβρίου 2020 00:23
Κορωνοϊός: Μήνυμα του 112 στα Τρίκαλα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τα Τρίκαλα έγιναν η περιοχή της Ελλάδας, που ζει πλέον ένα μίνι lockdown λόγω κορωνοϊού, μετά τη σχετική ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά, με το 112 μάλιστα να αποστέλλει μήνυμα στους κατοίκους της.

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 25-09-2020. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς».

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που στάλθηκε από το 112, όπως ενημερώνει στο Twitter η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά όλα τα κυβερνητικά μέτρα

Γνωστά έγιναν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κορωνοϊού, με τον Νίκο Χαρδαλιά να επιβεβαιώνει τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν και να γνωστοποιεί πως από τις 4 Οκτωβρίου θα κλείνουν τα μεσάνυχτα τα μίνι μάρκετ, τα περίπτερα και οι κάβες, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της covid-19 στη χώρα ανακοίνωσε πως από αύριο και μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ αλλά και οι κάβες θα κλείνουν στις 12 προκειμένου να αποφευχθούν οι εικόνες συνωστισμού στις πλατείες μετά το κλείσιμο των μαγαζιών εστίασης.

Η ανακοίνωση αυτή αφορά την περιφέρεια Αττικής, Ημαθίας, Πέλλα, Πιερία, Χαλκδική, Ζάκυνθο, Χανιά, Μύκονος, Λέσβος.

Από το μέτρο αυτό εξαιρούνται τα φαρμακεία αλλά και τα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Επίσης ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια Τρικάλων εισάγεται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share