Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος: Βουλευτής... σε ερωτικές περιπτύξεις σε live μετάδοση (Video)

Σοκάρουν οι εικόνες

25 Σεπτεμβρίου 2020 15:12
Σάλος: Βουλευτής... σε ερωτικές περιπτύξεις σε live μετάδοση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλο προκάλεσε στην Αργεντινή η απευθείας μετάδοση συνεδρίασης της Βουλής, κατά τη διάρκεια της οποίας βουλευτής απαθανατίστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις! Επίσης, πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας συνελήφθη έπειτα από κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Δείτε το βίντεο:

Σάλος για το κορωνο-γλέντι στην Αλίαρτο: «Δεν σηκώθηκα από το τραπέζι», λέει ο βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας - Φωτογραφία-ντοκουμέντο που χορεύει (video)

Να δώσει εξηγήσεις για τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού που αποτυπώθηκαν από το γλέντι του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη στην Αλίαρτο επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας, ένας από τους βουλευτές που έδωσε το παρών το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλοκαίρι Μαζί", ανέφερε ότι πριν δώσει το παρών στην εκδήλωση είχε ζητήσει να ενημερωθεί για το εάν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού, και εάν έχει ληφθεί η σχετική άδεια. "Έκατσα σε ένα τραπέζι 6 ατόμων και δεν σηκώθηκα από εκεί", τόνισε στη συνέχεια, παρόλο που τον βλέπουμε σε φωτογραφίες να έχει σηκωθεί και να χορεύει.

Ωστόσο, μιλώντας άλλα μέσο, έδωσε μια λίγο διαφορετική εκδοχή. "Αφού είπαμε να γίνονται εκδηλώσεις δεν θα έχουμε τέτοια πράγματα; Μπαίνει ένα ζήτημα. Οι διοργανωτές και στην αρχή και όσο ήμουν εκεί προσπαθούσαν να επιβάλουν τα μέτρα και σταματούσαν την ορχήστρα" είπε ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 παραδεχόμενος ότι "στον χορό υπήρχε κόσμος".

"Στην αρχή της εκδήλωσης μου ζήτησαν να σύρω τον χορό και ζήτησα να τηρηθούν τα μέτρα. Ανά 1 ώρα ήταν στο μικρόφωνο ο πρόεδρος και ζητούσε να τηρούνται οι αποστάσεις. Μου είπαν ότι πέρασε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και όλα ήταν εντάξει στην αρχή και μετά ξαναπέρασε και επέβαλε πρόστιμο", πρόσθεσε.

"Ο προβληματισμός είναι αν πρέπει να δίνουμε άδειες σε αυτές τις εκδηλώσεις", επανέλαβε ο κ. Κουτσούμπας.

"Τα έχουμε ξαναπεί. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει αλλά ο ιός δεν ξέρει από αυτά", σχολίασε από την πλευρά του ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, τονίζοντας για ακόμα μια φορά ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται με τα σταγονίδια και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος υπερμετάδοσης όταν ο κόσμος συνωστίζεται και είναι μπερδεμένος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share