Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός στα ΜΜΜ για τη μάσκα: Χτύπησε και έφτυσε συνεπιβάτη του επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα (Video)

Χαμός

25 Σεπτεμβρίου 2020 10:04
Άγριος ξυλοδαρμός στα ΜΜΜ για τη μάσκα: Χτύπησε και έφτυσε συνεπιβάτη του επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέο βίαιο περιστατικό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με αφορμή τη μη χρήση μάσκας. Όπως κατήγγειλε, η κα Αμαρυσία Σιγάλα Παρασκευοπούλου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου στον Ηλεκτρικό ένας νεαρός καθόταν στην πόρτα με το σακίδιό του και μετά από δυο στάσεις μπήκε ένας άνδρας γεροδεμένος γύρω στα 45 με 50 χωρίς μάσκα και οι περισσότεροι όπως περιγράφει η γυναίκα τον κοίταξαν με αποδοκιμασία.

Ο άντρας κάθισε δίπλα ακριβώς στον νεαρό και αμέσως άρχισε να βήχει δυνατά, δίχως να κάνει καμία προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπό του είτε με την παλάμη (που είναι λάθος) είτε με τον αγκώνα.

Ο νεαρός του είπε ενοχλημένος: «Μπορείτε να βήξετε πιο μακριά ή να βάλετε την μάσκα σας;». Τότε, ο άντρας έφτυσε στα μάτια τον νεαρό, ο οποίος παραπάτησε και τότε ο 50χρονος τραμπούκος τον σήκωσε όρθιο και τον χτύπησε στην πόρτα του βαγονιού. Μετά την επίθεση έφυγε από το βαγόνι ανενόχλητος.

«Μου έχει πει ο Θεός να μην φοράω» - Επεισόδιο on camera μέσα σε λεωφορείο για τις μάσκες (Video)

Ένα αρκετά σοβαρό επεισόδιο με έναν άνδρα που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, όπως προβλέπουν τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, κατέγραψε σήμερα το πρωί η κάμερα του ΣΚΑΙ. Ενώ, παρέμβαση της Δικαιοσύνης υπήρξε σήμερα σχετικά με τη χρήση μάσκας. Όπως μετέδωσε ο Alpha, όσοι προτρέπουν τη χρήση μη μάσκας θα συλλαμβάνονται και θα πηγαίνουν αυτόφωρο!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο άνδρες της αστυνομίας, είχαν στήσει μπλόκο στην Λεωφόρο Συγγρού όπου πραγματοποιούσαν ελέγχους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που περνούσαν από το σημείο για την χρήση μάσκας.

Σε ένα από τα λεωφορεία, εντόπισαν έναν άνδρα, ο οποίος ήταν σε μία θέση χωρίς να φοράει μάσκα και του ζήτησαν να κατέβει για να του βεβαιώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Εκείνος όμως, δεν έδειχνε καμία διάθεση για να τους ακολουθήσει, φωνάζοντας οτι δεν κατεβαίνει. Οι αστυνομικοί τον πήραν σηκωτό και τον κατέβασαν κάτω, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή αντιστεκόταν.

Ο ίδιος μιλώντας μετά στην κάμερα του ΣΚΑΙ, είπε πως είναι παραμύθι ο κορωνοϊός και πως δεν φοράει μάσκα, επειδή πιστεύει στην θρησκεία και του έχει πει ο Θεός να μην βάζει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share