Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Άσπρο-μαύρο ο καιρός» - Προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (Video)

Προσοχή σε αυτές τις περιοχές

25 Σεπτεμβρίου 2020 09:48
«Άσπρο-μαύρο ο καιρός» - Προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άσπρο-μαύρο ο καιρός, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό. Από το καλοκαίρι και τους 33 βαθμούς σήμερα, σε κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα το Σάββατο. Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να κρούει επίσης καμπανάκι για «υψηλό κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων»

Ο καιρός αλλάζει και ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρος ως προς τις περιοχές που θα έχουν έντονα φαινόμενα, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές που θα χτυπηθούν από το νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας και τα Επτάνησα, αλλά και την Καρδίτσα (σ.σ. με μικρότερης έντασης φαινόμενα).

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Τάσος Αρνιακός για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στη χώρα μας και τι θα προκαλέσει το επερχόμενο νέο κύμα κακοκαιρίας:

"Παρέλαση βροχοπτώσεων και ένα βαρομετρικό χαμηλό... μαμούθ" - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, με κάθε λεπτομέρεια αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα που θέλουν τον καιρό να αλλάζει προς το χειρότερο με διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά να προκαλούν πολλές βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ωστόσο, πρόγνωση για βροχές και καταιγίδες έκανε νωρίτερα και ο Γιάννης Καλλιάνος, δείτε εδώ την πρόβλεψή του.

Εξηγεί, μάλιστα, το αίτιο της... παρέλασης βροχοπτώσεων, είναι ένας μεγάλος μετεοπρωταγωνιστής, ένα βαρομετρικό χαμηλό... μαμούθ, στην καρδιά της Ευρώπης, το οποίο με τα ακραία κράσπεδά του θα κατορθώσει να στέλνει ισχυρές βροχές και στη χώρα μας.

«Προσοχή! Kακοκαιρία το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βορειας Ελλάδας με ισχυρές βροχές αλλά και θυελλώδεις νοτιάδες! Λεπτομέρειες για το πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα μέσα στην ημέρα ανα περιοχή στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, που δίνει στον καιρό το χρόνο και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρό στο παρακάτω βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share