Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυξημένη κίνηση στην Αττική - Πού έχει μποτιλιάρισμα (photo)

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

25 Σεπτεμβρίου 2020 09:21
Αυξημένη κίνηση στην Αττική - Πού έχει μποτιλιάρισμα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής από το πρωί της Παρασκευής, με το πρόβλημα να είναι εντονότερο σε μεγάλο κομμάτι της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Επίσης, μποτιλιάρισμα υπάρχει στην άνοδο και την κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού αλλά και στη Θηβών. Αυξημένη ακόμη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη στο ρεύμα από και προς την Ηλιούπολη.

Προβλήματα σημειώνονται ακόμη στην άνοδο και την κάθοδο των Λεωφόρων Κηφισίας και Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και στην Καλλιρόης και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Στο κέντρο αυξημένη είναι η κίνηση στις οδούς Πανεπιστημίου, Ακαδημίας και Σταδίου αλλά και στη Λεωφόρο Μιχαλακοπούλου. Ενώ, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Αστυνομίας για εκκένωση κτιρίου υπό κατάληψη στο Παγκράτι.

Πάει... περίπατο ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: «Ξηλώνεται» η Πανεπιστημίου - «Καυστικά» σχόλια στο Twitter με τις δηλώσεις Μπακογιάννη

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου- ενός έργου που στοίχησε περίπου 2 εκατ. ευρώ- ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι «βγήκε και δεν βγήκε» ενώ ανακοίνωσε ότι εντός του 2021 θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια.

Σε σχετική ερώτηση για τις ζαρντινιέρες, ο κ. Μπακογιάννης είπε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα» και πρόσθεσε: «Έπρεπε όμως να βρούμε έναν πρόχειρο τρόπο και κυρίως προσωρινό για να τραβήξουμε τις γραμμές του έργου, να ζωγραφίζεις δηλαδή πριν αρχίζεις να σκάβεις».

«Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε, πάμε για κάτι καινούριο», τόνισε στην συνέχεια, αναφερόμενος στο ειδικό πολεοδομικό σχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση, καθώς και για επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει τα μόνιμα έργα.

Φυσικά, στο άκουσμα της είδησης, οι χρήστες στο Twitter ξεσάλωσαν με καυστικά σχόλια.

Διαβάστε μερικά σχετικά tweets:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share