Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Υψηλός ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων - Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή...» Κρούει καμπανάκι ο Κλέαρχος Μαρουσάκης (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

25 Σεπτεμβρίου 2020 08:21
«Υψηλός ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων - Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή...» Κρούει καμπανάκι ο Κλέαρχος Μαρουσάκης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Υψηλός είναι ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να κρούει καμπανάκι για την εξέλιξη του καιρού.

Πιο αναλυτικά, η μέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με αρκετή ζέστη ιδιαίτερα στα ανατολικά και νότια τμήματα, παρόλα αυτά προς το απόγευμα θα αναπτυχθούν συννεφιές και θα ξεκινήσουν και πάλι βροχοπτώσεις στα βορειοδυτικά. Με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί επίσης για "παρέλαση βροχοπτώσεων και ένα βαρομετρικό χαμηλό... μαμούθ".

Δείτε αναλυτική την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

«Έρχονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες» - Προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο (Video)

Τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται την Παρασκευή στα Επτάνησα αλλά και στην Ήπειρο, την ορεινή δυτική Θεσσαλία, τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και τα βορειότερα τμήματα της δυτικής Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Ίσως να βρέξει τοπικά και σε τμήματα του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 3-5 μποφόρ.
Με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί επίσης για μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, με μεγάλα ανοίγματα στον ουρανό με τη θερμοκρασία στους 18-31 βαθμούς και τους ανέμους από 2-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 18-30 βαθμούς και οι άνεμοι από 3-5 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share