Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία: 62χρονος βίασε 3χρονο παιδί σε δάσος

Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα

24 Σεπτεμβρίου 2020 15:54
Κτηνωδία: 62χρονος βίασε 3χρονο παιδί σε δάσος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 62χρονος άνδρας κατηγορείται για τον βιασμό ενός 3χρονου παιδιού σε δάσος, στο Γιάρμουθ, στη Νήσος Γουάιτ της Μ. Βρετανίας. Επίσης, φρίκη σημειώθηκε και στο Μιζούρι των ΗΠΑ, όπου δύο αδέρφια καταδικάστηκαν για τον βιασμό της 13χρονης αδερφής τους και την οποία άφησαν και έγκυο!

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Χάμπσαϊρ ανέφερε: «Εκτιμούμε ότι η υπόθεση αυτή προκαλεί κατανοητή ανησυχία για την τοπική κοινότητα, ωστόσο σας ζητάμε να μην κάνετε εικασίες για τις περιστάσεις, καθώς αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στις διαδικασίες αργότερα κατά την παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων σε μια δικαστική επιτροπή.

Έχουμε λάβει μια συντριπτική απάντηση από το κοινό σε σχέση με αυτήν την υπόθεση και θα ενθαρρύνουμε οποιονδήποτε έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση να μας να καλέσει το 101».

Ζήτησαν από πολίτες να ελέγξουν τις κάμερες ασφαλείας τους και τα κινητά τους τηλέφωνα σε περίπτωση που βρήκαν κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει την αστυνομική έρευνα.

Φρίκη: 11 άνδρες βίασαν 19χρονη και την πέταξαν από τον 6ο όροφο

Μια 19χρονη γυναίκα πέθανε μετά από βιασμό τουλάχιστον 11 ανδρών, όταν την έριξαν από τον έκτο όροφο ενός κτιρίου, στη Σομαλία. Φρίκη έχει προκαλέσει επίσης η δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας από έναν άντρα, ο οποίος αφού την κακοποίησε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή.

Η Χάμντι Μοχάμεντ Φάρα δελεάστηκε για να συναντήσει έναν άνδρα φίλο προτού της επιτεθούν οι άνδρες. Η άθλια δολοφονία συνέβη στο Μογκαντίσου της Σομαλίας την Παρασκευή την περασμένη εβδομάδα και έχουν γίνει 11 συλλήψεις. Η Αστυνομία αναφέρει ότι προσπαθούν ακόμα να εντοπίσουν άλλους υπόπτους.

Η φοιτήτρια Χάμντι ήταν έτοιμη να εγγραφεί στο κολέγιο και ο θάνατός της πυροδότησε τεράστιες διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα.

Σε μια δήλωση, η Αστυνομία είπε:

«Έχουμε συλλάβει 11 άτομα για την πρόσφατη υπόθεση βιασμού στη γειτονιά Ουαμπάρι στο Μογκαντίσου και συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού και άλλων υπόπτων».

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Χάμντι εγκατέλειψε το σπίτι της το μεσημέρι αφού κανόνισε να συναντήσει έναν φίλο. Η οικογένειά της έλαβε αργότερα ένα θλιβερό τηλεφώνημα που τους ενημέρωσε ότι το σώμα της ήταν σε νεκροτομείο.

Ο βουλευτής Μουστάφ Σεΐχ Αλί Ντουχούλοου δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο βιασμός και η δολοφονία της Χαμντί προκάλεσαν σοκ σε όλη τη Σομαλία και δεν θα μείνει φύλλο και φτερό μέχρι να εξασφαλιστεί η δικαιοσύνη».

Και ο βουλευτής Χασάν Μουαλίμ πρόσθεσε: «Θέλω να πω στον λαό της Σομαλίας και στους εκλογείς μου ότι δεν θα ξεκουραστώ έως ότου η αείμνηστη Χάμντι λάβει τη δικαιοσύνη που της αξίζει».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share