Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Συγκρούστηκαν στο ύψος της Λένορμαν

24 Σεπτεμβρίου 2020 14:26
Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Ιεράς Οδού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φορτηγό συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ενώ, τραγωδία είχαμε στο Βόλο, με 21χρονο οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο καθοδικό ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας ανάμεσα στα δύο οχήματα, με την κίνηση να ξεκινά από τις Τρεις Γέφυγες και να καταλήγει μέχρι και την Ιερά Οδό.

Σοβαρό τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη: Λεωφορείο έπεσε σε κολόνα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού (Video)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά. Ένα τουριστικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, και έπεσε πάνω σε μία κολόνα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός του.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, με τη διαδικασία να συνεχίζεται. Δεν έχει διευκρινιστεί η κατάσταση του οδηγού, η προσπάθεια απεγκλωβισμού του όμως έχει ξεπεράσει την μία ώρα. Σοκ επικρατεί και στην ελληνική showbiz, με αυτοκίνητο να παρασέρνει πασίγνωστο τραγουδιστή.

Από την σύγκρουση έχουν σημειωθεί σοβαρές υλικές ζημιές. Ο δρόμος στην Ακτή Μιαούλη, μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα, έχει κλείσει.

Σοκαριστικό τροχαίο για γνωστή δημοσιογράφο

H γνωστή Αγρινιώτισσα δημοσιογράφος Ξένια Γώγου τραυματίστηκε σε τροχαίο. Το ατύχημα προέκυψε καθώς άλλος οδηγός παραβίασε το stop. Ενώ, θανατηφόρο τροχαίο από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 27χρονος έγινε χθες, Κυριακή, σε περιοχή της Χαλκιδικής!

«Την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο» αναφέρει η Ξένια Γώγου προσθέτοντας ωστόσο πως «κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει».

Η ανάρτηση της ωστόσο έχει συγκεκριμένο σκοπό. «Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει όλους εκείνους που σκέφτονται να περάσουν τα stop χωρίς να σταματήσουν είτε γιατί βιάζονται είτε γιατί “δεν τα βλέπουν”» .

Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το ειδε»! Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει όλους εκείνους που σκέφτονται να περάσουν τα stop χωρίς να σταματήσουν είτε γιατί βιάζονται είτε γιατί «δεν τα βλέπουν»! Και επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά για τα ελληνικά νοσοκομεία ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς του ΚΑΤ και στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ήταν άψογοι! Εγώ την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει! Αυτό να υπάρχει στο μυαλό όλων σε κάθε stop !!! Μια εβδομάδα μετά ευτυχώς η κατάσταση είναι καλύτερη από την φωτογραφία…

Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το...

Posted by Xenia Gogou on Sunday, September 20, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share