Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Lidl - Κολοσσός: Ο απίστευτος μισθός που δίνει στους εργαζόμενούς του

Ποσά και επιδόματα, το καλύτερο αφεντικό

24 Σεπτεμβρίου 2020 12:09
Lidl - Κολοσσός: Ο απίστευτος μισθός που δίνει στους εργαζόμενούς του
Από Πάνος Παπανικολάου

Επιχειρησιακή σύμβαση υπέγραψαν οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στην οποία καθορίζονται τόσο οι μισθοί τους όσο και επιδόματα – πριμ που αυτοί θα λαμβάνουν.

Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση, η οποία έχει ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2020 μέχρι τέλος του έτους, οι μισθοί όπως φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα, για τους πωλητές των καταστημάτων ξεκινούν από τα 1.119 ευρώ μεικτά και φτάνουν μέχρι και τα 1.504 ευρώ μεικτά, ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας.

Οσον αφορά τους πωλητές που απασχολούνται με 6ωρη εργασία, οι μισθοί διαμορφώνονται σε 836,58 ευρώ μεικτά και φτάνουν μέχρι τα 1.125 ευρώ μεικτά.

Επίσης, στην επιχειρησιακή σύμβαση προβλέπεται πριμ ύψους 30 ευρώ για κάθε εντοπισμό κλοπής που σημειώνεται στα καταστήματα και τις αποθήκες της εταιρείας.

Επιπλέον, σε όλους τους εργαζόμενους η αλυσίδα θα χορηγεί διατακτικές τροφίμων για Χριστούγεννα και Πάσχα ύψους 240 ευρώ στους εργαζόμενους 8ωρης απασχόλησης, ποσού 180 ευρώ στους εργαζόμενους 6ωρης απασχόλησης και ποσού 120 ευρώ στους εργαζόμενους 4ωρης απασχόλησης.

Με την ευκαιρία δείτε ποιο είναι το κατάστημα lidl που έβαλε λουκέτο!

Lidl  μισθός

Ριζικές αλλαγές στα Lidl - Σήμερα η "έκτακτη" ανακοίνωση

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl, καθώς σήμερα θα ανακοινωθεί το ηλεκτρονικό πρόγραμμα πιστότητας, προσφέροντας για πρώτη φορά προσωποποιημένες εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα, 20 χρόνια μετά από την είσοδο της στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ, η Lidl Hellas, ρίχνεται και αυτή στην μάχη των προγραμμάτων πιστότητας λανσάροντας από σήμερα το πρόγραμμα Lidl Plus.

Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη είσοδο στην συγκεκριμένη κατηγορία καθώς νωρίτερα μέσα στην χρονιά είχε προχωρήσει και στην δική της έκδοση κάρτας πιστότητας η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. Πολύ πετυχημένη πορεία διαθέτουν οι ΑΒ Βασιλόπουλος με την AB Plus και η Μασούτης με την Mas Card ενώ στο "χορό" από τους μεγάλους παίκτες δεν έχουν εισέλθει η Σκλαβενίτης και η My Market.

Lidl Ελλάς ανακοινώσεις

Τι είναι το Lidl Plus;

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προγράμματα πιστότητας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά το Lidl Plus θα είναι αποκλειστικά ψηφιακό και θα το "κατεβάζει" μέσω της ομώνυμης εφαρμογής στο smartphone του ο κάθε ενδιαφερόμενος. Σε πρώτη φάση προσφέρει προσωποποιημένες εκπτώσεις και κουπόνια στους χρήστες της σε εβδομαδιαία βάση, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να "τρέξουν" και διαγωνισμοί μέσω της εφαρμογής.

Η χρήση του προγράμματος πιστότητας είναι ιδιαίτερα απλό καθώς ο χρήστης απλά καλείται να επιλέξει τα κουπόνια που τον ενδιαφέρουν, να πραγματοποιήσει τις αγορές του και να σκανάρει στο ταμείο την ψηφιακή του κάρτα στην εφαρμογή Lidl Plus. Παράλληλα, το πρόγραμμα πιστότητας μετά από κάθε αγορά θα προσφέρει και ένα ψηφιακό "ξυστό" μέσω της κάρτας "ξύνεις κερδίζεις" όπου προσφέρονται έξτρα κουπόνια στην περίπτωση που επιτυχίας. Εκτός όμως, από αυτή την εφαρμογή, δείτε εδώ όλες τις προσφορές του σούπερ μάρκετ για αυτή την εβδομάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share