Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

7χρονος μεταφέρεται στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο μάτι. Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί τους σηκώθηκε η τρίχα!

Σοκαριστικό!

24 Σεπτεμβρίου 2020 11:17
7χρονος μεταφέρεται στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο μάτι. Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί τους σηκώθηκε η τρίχα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O James Sellers είναι ένας 37χρονος πατέρας από την Ουαλία ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του γιου του. Μέχρι να γίνουν τα δίδυμά του, Logan και Francheska, εφτά, η ζωή ήταν αρκετά συνηθισμένη για την οικογένειά του. Αλλά μία νύχτα εκείνης της χρονιάς, ο Logan άρχισε να έχει έντονη φαγούρα στο μάτι του.

Αρχικά δεν φαινόταν κάτι παράξενο αλλά ξαφνικά το μάτι του μικρού αγοριού βγήκε εντελώς από τη θέση του.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί είδαν πως το μάτι του κουνιόταν λόγω όγκου. Είχε ραβδομυοσάρκωμα, μία σπάνια μορφή καρκίνου που επηρεάζει κυρίως παιδιά. Η ασθένεια θα έφερνε σύντομα μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.

Μια περίπτωση που μας θύμισε την εξής ιστορία: Οι γιατροί είπαν σε 6χρονη ότι είχε μια απλή μόλυνση στο μάτι - Λίγες μέρες μετά η μητέρα της συνειδητοποιεί την ανατριχιαστική αλήθεια (Video)

Ο μικρός Logan ξυπνούσε μέσα στη νύχτα ιδρωμένος και ούρλιαζε χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη. Είχε επηρεαστεί πολύ η ψυχολογία του και δεν είχε όρεξη ούτε να φάει, ούτε να παίξει. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι του συνέβαινε και έτσι ήταν συνεχώς εκνευρισμένος και θυμωμένος με τον πατέρα του.

Δεν υπήρχαν όμως πολλά που να μπορούσε να κάνει o James. Απλά προσπαθούσε να τον κάνει να νιώσει λίγο πιο άνετα.

Μετά, έμαθαν για μία θεραπεία που ήταν διαθέσιμη στις ΗΠΑ και αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Tennessee για να την προσπαθήσουν. Αυτό ήταν και μια καλή ευκαιρία για την οικογένεια να κάνει μία νέα αρχή.

Αλλά ο James έπρεπε να προσαρμοστεί στην καινούργια του ζωή. Δεν ήξερε αν η θεραπεία θα δούλευε, ούτε αν θα γινόταν το παιδί του καλά.

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να πονάς και να είσαι μόνος. Ο James κατάλαβε πως χρειαζόντουσαν την υποστήριξή του. Και για να μην είναι μόνος ο γιος του, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του.

Έτσι, έφτιαξε μία σελίδα στο Facebook όπου ανέβαζε φωτογραφίες με τις εμπειρίες του και μία σελίδα GoFundMe για να μαζευτούν χρήματα για την θεραπεία του. Ήδη έχουν καταφέρει να μαζέψουν $5,000!

Οι αντιδράσεις του κόσμου έχουν δώσει πολύ κουράγιο στον Logan και την οικογένειά του σε μία περίοδο που το χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

Ο James δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες που δείχνουν τον πόνο που περνάει ο γιος του και κανείς δεν μπορεί να τις δει χωρίς να αναγνωρίσει το μαρτύριο που περνάει.

Είναι ένας πατέρας που νοιάζεται πάρα πολύ. Οι γονείς με πολύ άρρωστα παιδιά περνούν τον δικό τους Γολγοθά, όσο τα παιδιά τους παλεύουν με την ασθένεια.

‘Η ζωή μου είναι ο Logan και η Francheska και μέχρι να γίνουν καλά όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Πρέπει να μείνω δυνατός για εκείνα.’

Ευχόμαστε στην οικογένεια Sellers ότι καλύτερο και ελπίζουμε το αγόρι να αναρρώσει όσο πιο σύντομα γίνεται!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share