Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα: Πού έχει μποτιλιάρισμα - Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Μεγάλη υπομονή

24 Σεπτεμβρίου 2020 08:57
Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα: Πού έχει μποτιλιάρισμα - Ποιους δρόμους να αποφύγετε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε αρκετά σημεία το οδικού δικτύου αυτή την ώρα. Μποτιλιάρισμα επικρατεί στην Ακτή Μιαούλη μετά από σοβαρό τροχαίο.

Στο σημείο είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού τουριστικού λεωφορείου και ο δρόμος είναι κλειστός.

Πού αλλού έχει κίνηση στην Αθήνα

Ίδια εικόνα υπάρχει και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα, αυξημένη κίνηση υπάρχει αυτή την ώρα στα εξής σημεία:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) στο ύψος Σκαραμαγκά
  • Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος) στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας
  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)
  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

Πάει... περίπατο ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: «Ξηλώνεται» η Πανεπιστημίου - «Καυστικά» σχόλια στο Twitter με τις δηλώσεις Μπακογιάννη

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου- ενός έργου που στοίχησε περίπου 2 εκατ. ευρώ- ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι «βγήκε και δεν βγήκε» ενώ ανακοίνωσε ότι εντός του 2021 θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια.

Σε σχετική ερώτηση για τις ζαρντινιέρες, ο κ. Μπακογιάννης είπε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα» και πρόσθεσε: «Έπρεπε όμως να βρούμε έναν πρόχειρο τρόπο και κυρίως προσωρινό για να τραβήξουμε τις γραμμές του έργου, να ζωγραφίζεις δηλαδή πριν αρχίζεις να σκάβεις».

«Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε, πάμε για κάτι καινούριο», τόνισε στην συνέχεια, αναφερόμενος στο ειδικό πολεοδομικό σχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση, καθώς και για επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει τα μόνιμα έργα.

Φυσικά, στο άκουσμα της είδησης, οι χρήστες στο Twitter ξεσάλωσαν με καυστικά σχόλια.

Διαβάστε μερικά σχετικά tweets:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share