Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Λεωφόρο Μεσογείων: Μαχαίρωσαν 19χρονο για να του πάρουν το κινητό

Τι συνέβη;

23 Σεπτεμβρίου 2020 22:50
Θρίλερ στη Λεωφόρο Μεσογείων: Μαχαίρωσαν 19χρονο για να του πάρουν το κινητό

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε πριν λίγο ένας 19χρονος στη Λεωφόρο Μεσογείων με σκοπό να του πάρουν το κινητό, ενώ λίγο καιρό πριν επίθεση με μαχαίρι είχε δεχθεί και μια νοσηλεύτρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης (22/9) όταν ο άγνωστος δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε 19χρονο για να του πάρει το κινητό του τηλέφωνο στη λεωφόρο Μεσογείων μπροστά στα εμβρόντητα μάτια πολλών περαστικών.

Ο 19χρονος βρισκόταν κοντά στην κεντρική πύλη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας άγνωστος εμφανίστηκε μπροστά του και απειλώντας τον με μαχαίρι του ζήτησε το κινητό του.

Ο νεαρός αντιστάθηκε και τότε ο άγνωστος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά. Ο νεαρός περπάτησε μέχρι το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και ύστερα διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται ακόμα εκτός κινδύνου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν νεαρό σε σχολείο

Σοκ προκαλεί το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης (27/5) μια ομάδα ατόμων κυνήγησε και μαχαίρωσε στο πόδι έναν νεαρό στο Διαπολιτισμό Λύκειο Ευόσμου, ενώ σοκ προκαλούν οι εικόνες ενός αστυνομικού που σκότωσε άνδρα, ο οποίος του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Όπως επισημαίνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, την ώρα εκείνη στο σχολείο έπαιζαν πολλά παιδιά ενώ υπήρχαν και αρκετοί γονείς. Στην Αστυνομία, δε, έγινε κλήση για περιστατικό μαχαιρώματος και, όταν έφτασαν οι άνδρες της στο σημείο, δεν διαπίστωσαν κάτι ύποπτο. Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, θέλουν το περιστατικό να αποδίδεται σε οπαδική κόντρα, κάτι που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Σοκαριστικό: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου Έλληνα επιχειρηματία στην Ολλανδία

Σοκαριστική είναι η είδηση, που προέρχεται από το Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας, σύμφωνα με την οποία 51χρονος Έλληνας επιχειρηματίας από τη Λάρισα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, επιχειρώντας να χωρίσει τα μέλη μιας οικογένειας.

Ο επιχειρηματίας εστίασης, ζούσε και εργαζόταν στη συγκεκριμένη πόλη, καταγόταν από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας και είχε τρεις γιους, ενώ πρόσφατα άνδρας μαχαιρώθηκε... λόγω μάσκας.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το onlarissa.gr, πρόκειται για τον Λάζαρο Λευτ. Κουνατίδη, 51 ετών, επιχειρηματία εστίασης, που ζούσε και εργαζόταν στο Groningen (Γκρόνινγκεν) της Ολλανδίας με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας, παντρεμένο και πατέρα 3 γιων.

Όλα εξελίχθηκαν αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 15 Αυγούστου, στη συγκεκριμένη πόλη, που βρίσκεται στα βόρεια της Ολλανδίας εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο άτυχος Ελασσονίτης που διατηρεί εστιατόριο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 51χρονος δέχθηκε «θανατηφόρα» μαχαιριά, προσπαθώντας να ηρεμήσει και να χωρίσει εμπλεκόμενους σε οικογενειακό καυγά, κάτι που του στοίχισε την ίδια του τη ζωή. Να σημειωθεί ότι ο καυγάς που έφερε και τον τραγικό θάνατο δεν σχετίζεται με την επιχείρηση που διατηρεί.

Το απίστευτα τραγικό νέο για τον θάνατό του μετέφερε στον πατέρα του Λευτέρη Κουνατίδη η σύζυγός του Karin, ξημερώματα της Κυριακής. Λίγες ώρες αργότερα ο πατέρας του έφυγε εσπευσμένα για την Ολλανδία, για να «μοιραστεί» με τους δικούς του ανθρώπου το βαρύ πένθος που χτύπησε ξαφνικά το σπιτικό του. Το θύμα ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή, ευγενικός σοβαρός και επιτυχημένος επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία.

Αγαπούσε ιδιαίτερα την επαρχία Ελασσόνας και την Ελλάδα, και φρόντιζε να την επισκέπτεται όταν το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Λάζαρος Κουνατίδης άφησε πίσω του 3 παιδιά, τον Λευτέρη (25 χρ.), τον Δημήτρη (22 χρ.) και τον Ηλία (19 χρ.).

Ο πατέρας του θύματος Λευτέρης Κουνατίδης συνταξιούχος, αν και διαμένει μόνιμα στην Ελασσόνα, συχνά πυκνά ανεβαίνει στην Ολλανδία, αφού εκεί έζησε και ο ίδιος για πολλά χρόνια.

Φίλος τou ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και των σπορ. Παλαιός ποδοσφαιριστής, ξεχωριστός στην τοπική κοινωνία για την αμεσότητα, την εγκαρδιότητα και την ευγένεια ίου, μειλίχιος, αειθαλής, θήτευσε για αρκετά χρόνια ως παρατηρητής διαιτησίας στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

«Απίστευτο! Έχασα το παλικάρι μου! Ο Λάζαρος ήταν πραγματικά άνθρωπος. Πάντα, ξεχώριζε με την συμπεριφορά ίου. Δεν του ταίριαζε τέτοιος θάνατος…», αρκέστηκε να δηλώσει στην «Ε» ο πατέρας του, συντετριμμένος λίγο πριν «πετάξει» για την Ολλανδία. Η οικογένεια Κουνατίδη εκτός του αδικοχαμένου Λαζάρου έχει ακόμα 2 παιδιά, τον Πέτρο (49 χρ.) και την Αλίκη (45 χρ.).

Τέλος, ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία της κηδείας του θύματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδική πόλη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share