Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Τι συνέβη;

23 Σεπτεμβρίου 2020 20:18
Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

"Καταδρομική" χαρακτηρίστηκε η επίθεση ομάδας νεαρών που εισέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης (23.09) στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, και έγραψε συνθήματα στους τοίχους. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν επίθεση είχε κάνει ο Ρουβίκωνας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Οι νεαροί, αμέσως μετά αποχώρησαν και η Αστυνομία αυτή την ώρα προσπαθεί να κάνει συλλήψεις και προσαγωγές.

Επιθέσεις στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη

Επίθεση σημειώθηκε στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ συνοδευόμενη με συνθήματα αλληλεγγύης για τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος» και τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του!

Παρέμβαση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Κούβελα, πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές.

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα αλληλεγγύης για τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος» και τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του, ο οποίος κατηγορείται για αυτά τα κακουργήματα, όπως θα δείτε εδώ!

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

«Ντου» Ρουβίκωνα σε τράπεζα στη λεωφόρο Αθηνών

Επίθεση με βαριοπούλες έκανε ο Ρουβίκωνας σε τράπεζα που βρίσκεται στη λεωφόρο Αθηνών. Η αναρχική συλλογικότητα αντιδρά στους πλειστηριασμούς. Ενώ, χάος επικράτησε χθες στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα έξω από τη Βουλή, στη διάρκεια της πορείας κατά των διαδηλώσεων.

«Και όσο το κράτος και το κεφάλαιο κινούνται προς την κατάργηση της προστασίας των εστιών των φτωχών, εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να σταθούμε εμπόδιο στα σχέδιά τους» αναφέρουν στην ανακοίνωση που έβγαλαν στην ιστοσελίδα τους.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα, παρά τις έντονες προσπάθειές τους να αποδείξουν το πολιτικό χάσμα μεταξύ τους, εξυπηρετούν εξίσου αποτελεσματικά τα συμφέροντα του κεφαλαίου, των τραπεζών και των μεγαλοεπιχειρηματιών. Η εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών απο την κυβέρνηση της ΝΔ είναι απλώς η συνέχεια της προετοιμασίας και της εισαγωγής τους από την κυβέρνηση του Σύριζα. Ας μην παριστάνει κανείς τον αθώο» αναφέρουν, μεταξύ άλλων.

Ξεκινάμε πάλι στοχοποιώντας την Εθνική που πρωτοστατεί στους πλειστηριασμούς (χωρίς φυσικά να υπολείπονται και οι άλλες σε μερίδιο ευθύνης) [...] Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Καμιά ειρήνη με τους εχθρούς της κοινωνικής βάσης» καταλήγει ο Ρουβίκωνας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share