Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιαγιά τάισε 18 μηνών μωρό με αντισηπτικό - Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

23 Σεπτεμβρίου 2020 13:24
Γιαγιά τάισε 18 μηνών μωρό με αντισηπτικό - Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα μωρό 18 μηνών στον Καναδά, καθώς η γιαγιά του κατά λάθος του έδωσε να φάει αντισηπτικό! Ενώ, μια οικογένεια άφησε το μωρό μόνο του για λίγα λεπτά, τα οποία ήταν αρκετά για να κόψουν το νήμα της ζωής του.

Η γιαγιά του μωρού δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν και πίστεψε πως ήταν παιδική τροφή, με αποτέλεσμα να ταΐσει το μωρό. Αμέσως το βρέφος άρχισε να βήχει και ευτυχώς η γιαγιά του έτρεξε στο νοσοκομείο. Το μωρό υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου ενώ έχει υποστεί εγκαύματα στον οισοφάγο του. Η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

Το μπέρδεμα έγινε γιατί το αντισηπτικό ήταν σε παιδικό μπουκάλι για την μεγάλη κόρη της οικογένειας Τεξέιρα, για να το πάρει μαζί της στο σχολείο.

Ζευγάρι έκανε έρωτα μπροστά στο 5 μηνών μωρό τους (photos)

Ένα ζευγάρι χρειάστηκε να υπερασπιστεί την απόφασή τους να «κάνει έρωτα» ενώ το πέντε μηνών μωρό τους ήταν στο δωμάτιο, όταν αρκετοί ακόλουθοί τους στο Instagram χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά τους «απαράδεκτη».

Η Σάλι Μούστανγκ και ο άντρας της, Μιτς Γκόμπελ, 30 ετών, καλωσόρισαν στην οικογένεια το πρώτο τους παιδί, τον Αζούρ Σιτάρα, στις 15 Φεβρουαρίου. Ενώ, στη σύλληψη μιας 24χρονης δασκάλας με την κατηγορία ότι είχε ερωτικές επαφές με ανήλικους προχώρησαν οι αρχές του Τέξας.

Τη Κυριακή, η Σάλι έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που προκάλεσε τις αντιδράσεις των ακολούθων της. Περιέγραφε λεπτομερώς πώς «έκανε έρωτα» στον πατέρα του παιδιού της, ενώ ο μικρός Αζούρ βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο.

Η ίδια δεν ξέρει τι έκανε λάθος και αναρωτήθηκε γιατί κάτι τόσο «φυσικό» προκάλεσε αντιδράσεις και έκανε τις ενέργειές της να φαίνονται απαράδεκτες. Η επίμαχη φωτογραφία ήταν ανεβασμένη στο προφίλ της για 12 ώρες πριν η Σάλι τη σβήσει, καθώς δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια από άλλους γονείς, που «αμφισβητούσαν» την πράξη της.

Πολλοί από αυτούς δήλωσαν ότι το σεξ είναι ένα «θέμα για ενήλικους» και «πολύ περίπλοκο για να το κατανοήσουν μικρά παιδιά» και ότι ο Αζούρ ίσως παρουσιάσει «προβλήματα με την σεξουαλικότητα αργότερα».

«Φαντάσου να έρθει στην ηλικία των 8 ετών και να πει ότι είναι έτοιμος να κάνει σεξ επειδή το σεξ είναι ένα τόσο ανοιχτό ζήτημα στο σπίτι σας» σχολίασε μια γυναίκα.

Το ζευγάρι έχει και μια δική του ιστοσελίδα που ονομάζεται «Το σ3ξ είναι τέχνη» και περιγράφει λεπτομερώς τις… σεξουαλικές του τρέλες.

Η Σάλι απάντησε σε στόρι στο Instagram σε όσους κατέκριναν το δημοσίευμά της.

«Να σημειωθεί ότι έχω ασχοληθεί και έχω μελετήσει πολύ για το σεξ και το σεξουαλικό τραύμα. Σε καμία περίπτωση δεν υποβάλλω τον γιο μου σε αυτό, όποτε αν έχετε μια τέτοια ιστορία όσον αφορά την σεξουαλικότητά σας, λυπάμαι πραγματικά για ότι σας συνέβη και σας στέλνω αγάπη από τα βάθη της καρδιάς μου» γράφει η Σάλι και εξηγεί ότι με τον όρο «κάνω έρωτα» εννοούσε τα φιλιά, το μασάζ και ο,τιδήποτε άλλο εκείνη και ο Μιτς ορίζουν ως αγάπη.

Σύμφωνα με όσα γράφει, ο πέντε μηνών γιος τους ήταν στο δωμάτιο, αλλά κοιμόταν και βρισκόταν στην άλλη άκρη του κρεβατιού.

«Το σπίτι μας δεν έχει ξεχωριστά δωμάτια οπότε όλο το σπίτι είναι σαν ένα μεγάλο δωμάτιο. Δεν καθόμαστε μπροστά του και τον βάζουμε να μας κοιτάει» συνέχισε η Σάλι.

Η καλλιτέχνιδα είπε ότι προσπαθούσε να ενθαρρύνει την ελευθερία, αλλά ήθελε να «ζητήσει συγγνώμη αν πλήγωσε κάποιον με την πράξη της».

«Διαγράφω την ανάρτηση λόγω κάποιας πολύ κακής ενέργειας και επιθέσεων εναντίον μου και της οικογένειάς μου» είπε.

Τώρα, το πώς φάνηκε η εξήγησή της στους 324.000 ακόλουθούς της και αν τους ήταν αρκετή, κανείς δεν μπορεί να τo ξέρει, καθώς το κείμενό της αναρτήθηκε σαν ιστορία στο Instagram.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share