Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Η σπαρακτική προειδοποίηση μιας μητέρας που το μωρό της πέθανε ενώ θήλαζε, θα σας ραγίσει την καρδιά

Συγκλονιστικό!

23 Σεπτεμβρίου 2020 11:47
Η σπαρακτική προειδοποίηση μιας μητέρας που το μωρό της πέθανε ενώ θήλαζε, θα σας ραγίσει την καρδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι ξέρουν πως είναι δύσκολο και πολύ εξουθενωτικό το να είσαι γονιός. Οι μητέρες πρέπει να κοιμούνται όποτε βρίσκουν χρόνο και οι δουλειές του σπιτιού φαίνονται να είναι ατελείωτες. Ενώ τα παιδιά είναι η απόλυτη ευλογία, το να μην κοιμάσαι είναι πολύ δύσκολο για το σώμα.

Για μία μητέρα, η έλλειψη ύπνου οδήγησε σε μία τραγωδία

Η Kristin Hoffman γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον John Thomas Michael Abernathy. Όταν ήταν 7 εβδομάδων, ξύπνησε ένα βράδυ και πεινούσε πολύ. Η Kristin ήταν πολύ κουρασμένη αλλά πήρε τον γιο της στην αγκαλιά της για να τον ταΐσει.

Ωστόσο, η Kristin αποκοιμήθηκε ενώ τον θήλαζε, όπως και ο γιος της. Επειδή κοιμήθηκε, δεν κατάλαβε πως είχε πλακώσει τον γιο της και τον έπνιγε. Ο μικρός John έφυγε δίπλα από την μητέρα του στο κρεβάτι της…

Τώρα, η Kristin προειδοποιεί:

‘Με πονάει αυτό που συνέβη… Όσο κουρασμένη και αν είσαι, ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ή κάπου που δεν θα σε πάρει ο ύπνος με το μωρό στην αγκαλιά σου. Ο γιος μου έφυγε από τα χέρια μου και τον πλάκωσα με τα σκεπάσματα. Όταν τον βρήκαμε μου ράγισε η καρδιά. Δεν θέλω κανείς άλλος να περάσει αυτό που πέρασα.’

Μια ιστορία που μας φέρνει μνήμες από την αντίστοιχη: Αυτή η μητέρα έβγαλε μια φωτογραφία με την ετοιμοθάνατη κόρη της - Μόλις την παρατήρησε καλύτερα είδε κάτι ανατριχιαστικό

Ενώ οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν τον κίνδυνο της ασφυξίας από παιχνίδια, κουβέρτες ή άλλα αντικείμενα, κάποιοι ποτέ δεν σκέφτηκαν πως ο ίδιος κίνδυνος ισχύει αν θηλάζεις το μωρό σου στο κρεβάτι.

Η Kristin όμως έμαθε από πρώτο χέρι την φρίκη του να βρίσκεις νεκρό το μωρό σου. Τώρα παρακαλάει τους άλλους γονείς να ακούσουν την προειδοποίησή της και να μην κάνουν τα ίδια λάθη.

‘Έχω κλάψει πάρα πολύ για τον γιο μου. Αυτό που έγινε διέλυσε την οικογένειά μου.’

Λέει πως κλαίει μέχρι και σήμερα για την τραγική απώλεια του γιου της. Ευχόμαστε να βρουν τον εαυτό τους και να ξεπεράσουν αυτό το τραγικό συμβάν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share