Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

20χρονη έγκυος έριξε καυτό νερό στον πρώην της γιατί πήγε να να την βιάσει (photo)

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε

23 Σεπτεμβρίου 2020 09:56
20χρονη έγκυος έριξε καυτό νερό στον πρώην της γιατί πήγε να να την βιάσει (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 20χρονη έγκυος ισχυρίστηκε ότι αμύνθηκε απέναντι στον πρώην σύζυγό της όταν του έριξε καυτό νερό, επειδή εκείνος προσπάθησε να την απαγάγει και να την βιάσει. Ενώ, μια 19χρονη γυναίκα πέθανε μετά από βιασμό τουλάχιστον 11 ανδρών

Η 20χρονη γυναίκα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της ότι προσπάθησε να την απαγάγει και να την βάλει μέσα σε ένα αυτοκίνητο με την βοήθεια του αδερφού της.

Ο πρώην σύζυγος φέρεται να κράτησε αιχμάλωτη την 20χρονη, να την βασάνισε και να την βίασε επανειλημμένα. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ελ Ντοράδο στην νότια Βραζιλία.

Η μητέρα του θύματος και άλλοι γείτονες είδαν την στιγμή που έσυρε με το ζόρι την κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο αδερφός του θύματος και μια άλλη γυναίκα που βοήθησαν στην απαγωγή συνελήφθησαν αλλά δεν τους έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες.

60χρονος δολοφόνησε άγρια 33χρονη - Την βίασε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή

Φρίκη έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας από έναν άντρα, ο οποίος αφού την κακοποίησε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή.

Ο Dr. Andrew Hanosh, ο ιατροδικαστής που προχώρησε στην εξέταση της σωρού της άτυχης γυναίκας δεν μπορούσε να πιστέψει την αγριότητα με την οποία η Susie δολοφονήθηκε. Επίσης, κοντά στην εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος πριν από 6 χρόνια είναι η ρωσική αστυνομία, με έναν 40χρονο να σκοτώνει, να τεμαχίζει και να λιώνει με τα κομμάτια μιας 25χρονης σε θειικό οξύ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο δολοφόνος της Susie της είχε κόψει την γλώσσα, της έβαλε φωτιά και στη συνέχεια την έβαλε στο λαρύγγι της γυναίκας. Λίγο αργότερα της έβαλε φωτιά και την έκαψε όλη...

«Το θέαμα ήταν πρωτοφανές. Το 90% της επιφάνειας του σώματός της ήταν καμένο», ανέφερε ο ιατροδικαστής. Δράστης της άγριας δολοφονίας της 33χρονης φέρεται να είναι ο 60χρονος Jeffrey Morris, με τον έγκλημα να γίνεται στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share