Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 36χρονου Λαέρτη: Οι αποκλείσεις στις ημερομηνίες και οι αντιφατικές καταθέσεις (Video)

Όσα έγιναν στο νεκροταφείο Σχιστού

22 Σεπτεμβρίου 2020 15:26
Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 36χρονου Λαέρτη: Οι αποκλείσεις στις ημερομηνίες και οι αντιφατικές καταθέσεις (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 36χρονου Λαέρτη Μπεγιάι, ο οποίος αγνοούνταν από την Τετάρτη, 10 Απριλίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας του νεαρού άνδρα επιβεβαιώθηκαν, καθώς η σορός του βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στην Άνδρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Λαέρτης το βράδυ πριν από την εξαφάνισή του είχε συναντηθεί με έναν φίλο του μηχανικό στο συνεργείο του, για να φτιάξει το μηχανάκι του. Οι δυο τους χωρίστηκαν αργά το βράδυ και από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του νεαρού εξαφανίστηκαν.

Μία μέρα αργότερα, συγκεκριμένα στις 9 ή 10 Απριλίου ένας άνδρας φέρεται σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας να έπεσε στη θάλασσα από καράβι που κατευθυνόταν από τη Ραφήνα στη Μύκονο.

Η σορός του άνδρα αυτού βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη πριν από 14 μήνες σε βραχώδη περιοχή της Άνδρου και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών όπου οι ιατροδικαστές ξεκίνησαν ανθρωπολογική έρευνα για να διαπιστωθεί ποιο είναι το φύλο της σορού που ανευρέθη.

Αφού ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για άνδρα ξεκίνησε και η διαδικασία ταυτοποίησης με DNA. Έγιναν τρία τεστ DNA και τελικά την περασμένη Πέμπτη έγινε η ταυτοποίηση πως η σορός ανήκει στον Λαέρτη και στη συνέχεια σορός μεταφέρθηκε στο νεκροταφείο του Σχιστού, όπου παρέμεινε σε σημείο όπου φυλάσσονται οι σοροί όσων δεν έχουν στοιχεία.

Τελικά η σορός θάφτηκε ως αγνώστων στοιχείων και σήμερα η αδελφή και η νύφη του Λαέρτη πήγαν στο νεκροταφείο Σχιστού και κατέρρευσαν όταν ο υπάλληλος του κοιμητηρίου τις οδήγησε σε ένα τάφο με έναν μόνο σταυρό και μια ημερομηνία.

Δείτε το video:

Υπόθεση Λαέρτης: Τι αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης συνεργείου που τον είχε συναντήσει

Τι είχε πει ο ιδιοκτήτης συνεργείου και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είχε συναντήσει τον Λαέρτη

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share