Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

28χρονη γιατρός πέθανε από κορωνοϊό (photo)

Σοκ!

22 Σεπτεμβρίου 2020 11:57
28χρονη γιατρός πέθανε από κορωνοϊό (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

28χρονη γιατρός έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό για δύο μήνες, βιώνοντας τα πρώτα συμπτώματα στις 8 Ιουλίου, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Στο νοσοκομείο που εργαζόταν είχε επιφορτιστεί με τη φροντίδα των Covid-19 ασθενών. Η γιατρός πέρασε τις επόμενες βδομάδες δίνοντας μάχη με την αρρώστια και υποβλήθηκε μάλιστα σε «αρκετές διαφορετικές θεραπείες για το αναπνευστικό».

Ακόμα και σε «πειραματική θεραπεία φαρμάκου» υποβλήθηκε, σύμφωνα πάντα με την οικογένειά της, όταν όλες οι άλλες αγωγές δεν δούλεψαν.

 28χρονη γιατρός πέθανε από κορωνοϊό

«Ωστόσο, πριν μπορέσουμε να δούμε αν αυτό το νέο φάρμακο ήταν αποτελεσματικό, οι πνεύμονές της σταμάτησαν να την υποστηρίζουν», έγραψε ο πατέρας της, Brant Fagan. Από τις 3 Αυγούστου διασωληνώθηκε και ενώ φαινόταν να τα πηγαίνει καλύτερα, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξαφνικά. Με τον καθηγητή Ιατρική του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Νίκο Σύψα, να κάνει λόγο για ενδεχόμενο νέου lockdown, στην χώρα μας.

«Όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν»: Σοκάρει η περιγραφή νοσηλεύτριας για την «μάχη» με τον κορωνοϊό (Video)

Τα λεγόμενα νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου «Σωτηρία» για την καθημερινή μάχη που δίνουν οι γιατροί με τον κορωνοϊό προκαλούν σοκ. Επίσης, σήμερα μπορεί να ανακοινωθούν και πάνω από 500 κρούσματα στην Ελλάδα!

Οι δηλώσεις που έκανε η νοσηλεύτρια Ειρήνη Μικροβασίλη είναι σοκαριστικές, ειδικότερα όταν αναφέρθηκε στην κατάσταση, που επικρατεί στις ΜΕΘ.

Η ίδια μιλώντας στο «MEGA» και πιο συγκεκριμένα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» τόνισε ότι: «Όποιος δε σέβεται τα μέτρα, δε σέβεται και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αγώνα».

«Αυτή τη στιγμή ισορροπούμε σε ένα τεντωμένο σχοινί, το οποίο είναι ανάμεσα στο σπίτι και ανάμεσα στη δουλειά. Τώρα έχουμε έναν αόρατο εχθρό. Τώρα έχουμε και έναν ακόμα εχθρό: την κοινωνία. Δεν μας σέβονται. Με όλο τον σεβασμό… Δεν σέβονται ούτε τη δουλειά που κάνουμε – γιατί και εμείς έχουμε οικογένειες από πίσω.

Την ίδια ώρα, η κ. Μικροβασίλη που εκτός από νοσηλεύτρια είναι και υγειονομικός σε ειδικές μονάδες αναφέρθηκε και στις ΜΕΘ, για τις οποίες είπε ότι μέχρι τον Ιούνιο, πολλοί από αυτούς τα κατάφερναν και έβγαιναν από αυτές, ωστόσο τόνισε ότι «Όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η μορφή του ιού είναι πιο επιθετική».

Στην συνέχεια των λεγομένων της η ίδια πρόσθεσε πως «Ισορροπούμε σε τεντωμένο σχοινί ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι», ενώ τόνισε ότι όλοι οι νοσηλευτές και γιατροί που είναι σε κλινικές για τον κορωνοϊό αντιμετωπίζουν έναν άλλο εχθρό την κοινωνία.

«Όποιος δε σέβεται τα μέτρα, δε σέβεται και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος η κ. Μικροβασίλη μίλησε και για τους νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ, για τους οποίους ανέφερε πως οι ηλικίες που κυμαίνονται είναι ανάμεσα στα 45 και 85 ετών, αλλά και ότι δεν έχουν όλοι υποκείμενα νοσήματα.

Τέλος αναφερόμενη σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν μάσκες τόνισε ότι «δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δε θέλω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share