Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν»: Σοκάρει η περιγραφή νοσηλεύτριας για την «μάχη» με τον κορωνοϊό (Video)

Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα περιγράφει

21 Σεπτεμβρίου 2020 16:20
«Όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν»: Σοκάρει η περιγραφή νοσηλεύτριας για την «μάχη» με τον κορωνοϊό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα λεγόμενα νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου «Σωτηρία» για την καθημερινή μάχη που δίνουν οι γιατροί με τον κορωνοϊό προκαλούν σοκ. Επίσης, σήμερα μπορεί να ανακοινωθούν και πάνω από 500 κρούσματα στην Ελλάδα!

Οι δηλώσεις που έκανε η νοσηλεύτρια Ειρήνη Μικροβασίλη είναι σοκαριστικές, ειδικότερα όταν αναφέρθηκε στην κατάσταση, που επικρατεί στις ΜΕΘ.

Η ίδια μιλώντας στο «MEGA» και πιο συγκεκριμένα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» τόνισε ότι: «Όποιος δε σέβεται τα μέτρα, δε σέβεται και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αγώνα».

«Αυτή τη στιγμή ισορροπούμε σε ένα τεντωμένο σχοινί, το οποίο είναι ανάμεσα στο σπίτι και ανάμεσα στη δουλειά. Τώρα έχουμε έναν αόρατο εχθρό. Τώρα έχουμε και έναν ακόμα εχθρό: την κοινωνία. Δεν μας σέβονται. Με όλο τον σεβασμό… Δεν σέβονται ούτε τη δουλειά που κάνουμε – γιατί και εμείς έχουμε οικογένειες από πίσω.

Την ίδια ώρα, η κ. Μικροβασίλη που εκτός από νοσηλεύτρια είναι και υγειονομικός σε ειδικές μονάδες αναφέρθηκε και στις ΜΕΘ, για τις οποίες είπε ότι μέχρι τον Ιούνιο, πολλοί από αυτούς τα κατάφερναν και έβγαιναν από αυτές, ωστόσο τόνισε ότι «Όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η μορφή του ιού είναι πιο επιθετική».

Στην συνέχεια των λεγομένων της η ίδια πρόσθεσε πως «Ισορροπούμε σε τεντωμένο σχοινί ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι», ενώ τόνισε ότι όλοι οι νοσηλευτές και γιατροί που είναι σε κλινικές για τον κορωνοϊό αντιμετωπίζουν έναν άλλο εχθρό την κοινωνία.

«Όποιος δε σέβεται τα μέτρα, δε σέβεται και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος η κ. Μικροβασίλη μίλησε και για τους νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ, για τους οποίους ανέφερε πως οι ηλικίες που κυμαίνονται είναι ανάμεσα στα 45 και 85 ετών, αλλά και ότι δεν έχουν όλοι υποκείμενα νοσήματα.

Τέλος αναφερόμενη σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν μάσκες τόνισε ότι «δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δε θέλω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share