Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Έκλεισε το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης - 3 κρούσματα!

Συναγερμός!

21 Σεπτεμβρίου 2020 13:03
Κορωνοϊός: Έκλεισε το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης - 3 κρούσματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα σχολεία που βάζουν λουκέτο λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σήμερα το 2ο Γυμνασίο Πετρούπολης έκλεισε καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τρεις καθηγητές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς δεν ελήφθησαν αμέσως μέτρα.

«Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Από τη στιγμή που τέθηκε σε αναστολή προσπαθούμε να πάρουμε πληροφορίες. Άλλα λένε σε μένα, άλλα στην υπεύθυνη. Υπάρχει τρομερή ανησυχία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η είδηση προκάλεσε την ανησυχία σε διπλανό σχολείο, οι μαθητές του οποίου καταγγέλλουν ότι τα μέτρα είναι ελλιπή και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη.

Με την ευκαιρία δείτε ποια σχολεία έχουν παραμείνει κλειστά.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σε καραντίνα μονή του Αγίου Όρους: 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα!

Τουλάχιστον οχτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες σε μία μόνο μονή (Αγίου Παύλου) του Αγίου Όρους, που τέθηκε ήδη σε καραντίνα.

Ένας μοναχός, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε για νοσηλεία έκτος Άθω καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κατευθύνεται προς το Άγιον Όρος καθώς τουλάχιστον ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί σε μια άλλη μονή (Χελανδαρίου), όπως και ένα σε σκήτη (Λακοσκήτη).

Η Ιερά Κοινότητα έχει περιορίσει στο ελάχιστο τον αριθμό των προσκυνητών στον Άθω και κατά την αναχώρησή τους από τα λιμάνια της Ουρανούπολης και της Ιερισσού, οι επισκέπτες υποβάλλονται σε θερμομέτρηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share