Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Αυτή είναι η λίστα με τα κλειστά σχολεία!

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά;

21 Σεπτεμβρίου 2020 09:45
Κορωνοϊός: Αυτή είναι η λίστα με τα κλειστά σχολεία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνολικά 37 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς και όλα τα σχολεία του νομού Πέλλας, θα παραμείνουν σήμερα κλειστά λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται και αρκετά είναι τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες ημέρες. Οσον αφορά την Περιφέρεια Πέλλας, όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Η λίστα του υπουργείου Παιδείας με τα σχολεία που θα είναι κλειστά

Η λίστα με τα σχολεία, η λειτουργία των οποίων αναστέλλεται -τμηματικά ή εν συνόλω- εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, βρίσκεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου (https://www.sch.gr/anastoli/web/index.php ) και ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα.

Να τονιστεί ότι από σήμερα οι μαθητές στον νομό Λέσβου επιστρέφουν στις αίθουσες, μετά από μία εβδομάδα του lockdown λόγω κορωνοϊού.

Κλειστά και τα σχολεία στο Μουζάκι λόγω «Ιανού»

Κλειστά θα παραμείνουν εν τω μεταξύ, και τα σχολεία στον δήμο Μουζακίου. Λόγω της καταστροφικής πλημμύρας από τον «Ιανό», αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο, Τρίτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Μουζακίου.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολικών μονάδων, καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές και κυρίως στο οδικό δίκτυο των περιοχών του δήμου.

Κλειστά λόγω πλημμυρών θα είναι και τρία σχολεία στην Λαμία, μετά από απόφαση του δημάρχου, Θύμιου Καραΐσκου. Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, το Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share